Aflevering S4e02 - De Status Van Nederland Als Waterstofland | Jörg Gigler (Tki Nieuw Gas) & Ed Buddenbaum (Groenvermogennl)

S4E02 - De status van Nederland als waterstofland | Jörg Gigler (TKI Nieuw Gas) & Ed Buddenbaum (GroenvermogenNL)
· Aflevering van de podcast: De Waterstofpodcast

In de tweede aflevering van dit seizoen gaan we een kijkje nemen naar de status van Nederland als waterstofland. Nederland is één van de koplopers op het gebied van waterstofinnovatie en schuwt ook niet om dit hardop uit te spreken. Maar voor het halen van onze klimaatambities begint de tijd te dringen en roept dit ook de vraag op: Wat is de status van Nederland als waterstofland? Waar gaat waterstof in Nederland een grote rol spelen? Zijn de waterstofplannen van de overheid voor 2030 en 2050 haalbaar? Wat komt er eigenlijk kijken bij het opzetten van een waterstofproject? En wat zijn de knelpunten de komende jaren voor de waterstofontwikkelingen? Om hier antwoord op te krijgen gaan we deze aflevering in gesprek met Jörg Gigler van TKI Nieuw Gas en Ed Buddenbaum van GroenvermogenNL. Dus, ben jij nieuwsgierig naar de ins en outs van de waterstofwereld? Twijfel niet en start de aflevering!

De Waterstofpodcast

De Waterstofpodcast

Gemaakt door: Eco-Runner Team Delft Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast De Waterstofpodcast heeft in totaal 27 afleveringen

Vorige aflevering

Special! The Design Presentation of the Eco XIV

Special! The Design Presentation of the Eco XIV

Maker: Eco-Runner Team Delft Datum: 12/03/2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S4E02 - De status van Nederland als waterstofland | Jörg Gigler (TKI Nieuw Gas) & Ed Buddenbaum (GroenvermogenNL)

De Waterstofpodcast · 26-03-2024

00:00 00:44:24