Aflevering Van De Dag: Hoe Gaat Minister-President Mark Rutte Om Met Kritiek? "Het Is Soms Heel Moeilijk En Frustrerend"

Podcast van de dag: Hoe gaat minister-president Mark Rutte om met kritiek? "Het is soms heel moeilijk en frustrerend"
· Aflevering van de podcast: De Week van Koffietijd

Minister-president Mark Rutte is door de jaren heen regelmatig te gast geweest bij Koffietijd. Vandaag was hij er ook om te praten over de Provinciale Statenverkiezingen, maar ook over zijn carrière in de politiek. "Ik ben vanochtend op de fiets naar het stembureau gegaan, het was prachtig weer. Dat is altijd goed voor verkiezingen." Maar als minister-president heeft hij de laatste tijd weer veel over zich heen gekregen tijdens de campagne. En de kritiek lijkt harder dan ooit. Hoe gaat hij met deze kritiek om? "Kritiek moet kunnen. Kritiek biedt ook de mogelijkheid om dingen anders te doen. Gelukkig kunnen veel van mijn collega's ook goed kritiek incasseren. Dat is goed voor het debat. Maar soms wordt het ook heel erg op de man af gespeeld en dan denk ik vaak: is dat echt nodig? Als daar geen humor in zit of een vleugje zelfrelativering, dan doet het me niet zoveel. Het is eigenlijk triest voor de ander die zich verlaagt tot zo'n toontje. Maar inhoudelijk kritiek moet kunnen." See omnystudio.com/listener for privacy information.

De Week van Koffietijd

De Week van Koffietijd

Gemaakt door: Koffietijd Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast De Week van Koffietijd heeft in totaal 253 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Podcast van de dag: Hoe gaat minister-president Mark Rutte om met kritiek? "Het is soms heel moeilijk en frustrerend"

De Week van Koffietijd · 15-03-2023

00:00 00:09:57