Aflevering #120 Als Nomadisch, Ondernemend Liefdesstel Samen De Wereld Rondreizen En In Vrijheid Leven. Met Janneke En Rinus.

#120 Als nomadisch, ondernemend liefdesstel samen de wereld rondreizen en in vrijheid leven. Met Janneke en Rinus.
· Aflevering van de podcast: De Zarayda Podcast

Powerondernemers en liefdeskoppel Janneke & Rinus laten ons in deze podcast aflevering zien dat er veel meer mogelijk is op het gebied van ondernemerschap en de liefde, dan ik mij al die jaren in mijn ondernemerschap had kunnen voorstellen. Dit succes zou kunnen lijken op geluk maar heeft alles te maken met het werk dat Janneke & Rinus van de binnenkant doen, zowel als ondernemers als in de liefdesrelatie. Deze podcast is een uitnodiging en een bommetje van inspiratie om meer van je leven te gaan creëren. Je kan Rinus vinden op https://www.droogtrainenacademie.nl en Instagram (https://www.instagram.com/droogtrainenacademie/). Janneke kan je vinden op Instagram (https://www.instagram.com/janneke_ananias/). Droom jij er ook van om via jouw business een wereld van verschil te maken? Ben je al ondernemer die een dikke business draait (100k per jaar) maar voel je aan alles: ik kan en wil meer betekenen? Dan heb ik iets tofs voor jou! Op 22, 23 en 24 juni host ik mijn driedaagse Influence the Media Mastermind. Een brug om vanuit je business de media te bestormen en NL wakker te schudden. Kijk HIER (https://www.zarayda.nl/mastermind/) of je een match bent voor de Influence the Media Mastermind.

De Zarayda Podcast

De Zarayda Podcast

Gemaakt door: Zarayda Groenhart Eerste aflevering: 26/11/2019

De podcast De Zarayda Podcast heeft in totaal 148 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#120 Als nomadisch, ondernemend liefdesstel samen de wereld rondreizen en in vrijheid leven. Met Janneke en Rinus.

De Zarayda Podcast · 12-06-2023

00:00 1:13:25