Aflevering Patricia Lapré, Eigenaresse Let's Liv En Teamleider Gehandicaptenzorg. Over Leiderschap En Zelfzorg In De Zorg.

Patricia Lapré, eigenaresse Let's LIV en teamleider gehandicaptenzorg. Over leiderschap en zelfzorg in de zorg.
· Aflevering van de podcast: De Zorg podcast

Voor deze aflevering ging ik in gesprek met Patricia Lapré. Wij delen een gezamenlijke missie, namelijk persoonlijk leiderschap naar de zorg brengen. We praten over haar ervaringen in de zorg en hoe zij zelf met leiderschap in aanraking kwam. Zij vertaalde leiderschap naar: hoe zorg je voor jezelf. Dit laatste blijkt veel beter te resoneren in de zorg. Sinds een aantal jaar geeft zij trainingen aan zorgprofessionals en rolt zij het persoonlijk leiderschap uit op afdelingen met goed resultaat. Zij maakt zorgprofessionals zich bewust van hun gedrag en overtuigingen en zorgt op die manier dat ze beter voor zichzelf op kunnen komen én weten wat ze zelf nodig hebben. Meer weten over leiderschap in de zorg? Neem dan contact op met Patricia Lapré, patricia@letsliv.nl of met Marije de Waij; marije@bakkum-online.nl

De Zorg podcast

De Zorg podcast

Gemaakt door: Marije Eerste aflevering: 05/04/2022

De podcast De Zorg podcast heeft in totaal 38 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Patricia Lapré, eigenaresse Let's LIV en teamleider gehandicaptenzorg. Over leiderschap en zelfzorg in de zorg.

De Zorg podcast · 25-05-2022

00:00 00:58:00