Aflevering Doelen Stellen Als Zorgprofessional, Hoe Doe Je Dat. En We Blikken Vooruit Op De Ontwikkelingen In De Zorg In 2023

Doelen stellen als zorgprofessional, hoe doe je dat. En we blikken vooruit op de ontwikkelingen in de zorg in 2023
· Aflevering van de podcast: De Zorg podcast

2022 was al een uitdagend jaar, maar 2023 zal er niet voor onder doen! Ik stip een aantal onderwerpen aan die nu actueel zijn en waar je voor moet waken in 2023.  Zo zul je meer waardering uit jezelf moeten gaan halen in de toekomst, waarom dat zo is leg ik uit.  Zorgprofessionals komen voor steeds meer uitdagingen te staan. Het is belangrijk om goed je eigen richting in de gaten te houden. In chaotische tijden is het makkelijk om je zelf te verliezen in de waan van de dag en daarmee kun je jezelf uit het oog verliezen. Door doelen voor jezelf te stellen kun je beter en actief leiding geven aan je eigen leven. Wanneer je actief met je doelen aan de slag gaat, krijg je steeds meer eigen regie over je eigen leven en is het opeens makkelijker om grenzen aan te geven. Want je zal meer geneigd zijn nee te zeggen als je duidelijk voor ogen hebt wat je weekplanning is. Begin met het eind voor ogen. Dat einde kun je visualiseren met een oefening  die je in deze aflevering hoort.  Aan de slag!

De Zorg podcast

De Zorg podcast

Gemaakt door: Marije Eerste aflevering: 05/04/2022

De podcast De Zorg podcast heeft in totaal 37 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Doelen stellen als zorgprofessional, hoe doe je dat. En we blikken vooruit op de ontwikkelingen in de zorg in 2023

De Zorg podcast · 11-01-2023

00:00 00:34:56