Aflevering Claudia Koehoorn Vertelt Over De Werking Van Ons Brein In De Zorg:" Alles Wat Je Nodig Hebt Om Iets Op Te Lossen Zit Al In Jou."

Claudia Koehoorn vertelt over de werking van ons brein in de zorg:" Alles wat je nodig hebt om iets op te lossen zit al in jou."
· Aflevering van de podcast: De Zorg podcast

Claudia is Transformologist en gespecialiseerd in de werking van ons brein. Ik ga met haar in gesprek over het vrouwenbrein in de zorg.  Zij legt uit dat veel  van ons gedrag te maken heeft met....emotie! Hoe dat in elkaar zit hoor je in ons gesprek langskomen. In haar praktijk in Alkmaar komen regelmatig verpleegkundigen langs. Daarnaast is Claudia zelf ook patiënt en ziet zij ons dus ook  'live' in actie. Ze vertelt dat eigenlijk alle oplossingen al in ons verborgen zitten, we zien ze alleen niet.  Verder hebben we het over: - Hormonen en hoe deze ons beïnvloeden.  - Ons dienend gedrag en waar dat vandaan komt - Hoe we onze nieuwe zorgprofessionals kunnen koesteren - Nog veel meer! We sluiten af met een handige oefening die je kunt gebruiken voor het voeren van een spannend of lastig gesprek. Enjoy!

De Zorg podcast

De Zorg podcast

Gemaakt door: Marije Eerste aflevering: 05/04/2022

De podcast De Zorg podcast heeft in totaal 38 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Claudia Koehoorn vertelt over de werking van ons brein in de zorg:" Alles wat je nodig hebt om iets op te lossen zit al in jou."

De Zorg podcast · 18-03-2023

00:00 00:48:34