Aflevering Het Geheim Van Succesvol Personeelsbehoud In De Zorg: De Kracht Van Diversiteit En Inclusiviteit Met Wendy Broersen.

Het geheim van succesvol personeelsbehoud in de zorg: de kracht van Diversiteit en Inclusiviteit met Wendy Broersen.
· Aflevering van de podcast: De Zorg podcast

In deze aflevering is Wendy Broersen te gast. Zij is eigenaar van het bedrijf Superpeople Company en helpt organisaties om meer diversiteit aan te trekken en te behouden. Zij is auteur van het boek: Niet voor HR en pleit voor meer Diversiteit & Inclusiviteit in organisaties.  In deze aflevering verkennen we de invloed van D&I op de zorg. De zorgsector staat voor unieke uitdagingen en kansen, en Wendy Broersen onthult hoe het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit de sleutel kan zijn tot het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en het behouden van waardevol personeel. Luister mee terwijl Wendy ingaat op de voordelen van een diverse en inclusieve zorgomgeving, en hoe dit kan leiden tot meer betrokken, tevreden zorgprofessionals en daarmee tevreden cliënten! In deze aflevering bespreken we welke stappen je kunt ondernemen om inclusiviteit in de zorg te bevorderen. En Wendy deelt inspirerende verhalen en inzichten uit haar carrière.  Of je nu een zorgprofessional bent, een beleidsmaker, of gewoon geïnteresseerd bent in het verbeteren van de zorg, deze aflevering biedt waardevolle inzichten waardoor ook jij je team kan versterken. Dus stem af en ontdek hoe diversiteit en inclusiviteit niet alleen de zorg verbeteren, maar ook bijdragen aan het behoud van waardevolle medewerkers en de toekomst van de zorgsector vormgeven.

De Zorg podcast

De Zorg podcast

Gemaakt door: Marije Eerste aflevering: 05/04/2022

De podcast De Zorg podcast heeft in totaal 38 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Het geheim van succesvol personeelsbehoud in de zorg: de kracht van Diversiteit en Inclusiviteit met Wendy Broersen.

De Zorg podcast · 02-10-2023

00:00 01:21:44