Aflevering #20 Interview Met Danielle Navas-Brandt: Over ‘They Ask, You Answer’ En Hoe Digitale Davids De Wereld Veranderen.

#20 Interview met Danielle Navas-Brandt: Over ‘They ask, you answer’ en hoe digitale davids de wereld veranderen.
· Aflevering van de podcast: Digitale Chaos

Episode Notes. In deze aflevering gaan we in gesprek met Danielle Navas-Brandt. Ze bracht recent het boek ‘They ask, you answer’ naar de Nederlandse markt en staat momenteel in de top 5 van de managementboek bestsellerlijst. We spraken oa. over de synchroniciteit in ervaringen die we hadden in het maken van de overstap van consultant in de corporate wereld naar het MKB, hoe je de ‘voice of trust’ in jouw markt wordt en hoe digitale davids door middel van eerlijke marketing de wereld kunnen veranderen. Onderwerpen die voorbij kwamen: - Waarom Danielle het boek ‘They ask, you answer naar de Nederlandse markt bracht - De samenhang tussen het beantwoorden van vragen en de opkomst van AI. - Het verschil tussen werken met corporates en mkb bedrijven - Hoe je 30% conversie haalt op koude outreach met video - De impact die marketeers kunnen maken bij kleinere bedrijven - Hoe veel consultants uit de corporate wereld de overstap maken het mkb - Hoe je bouwt aan vertrouwen onder je doelgroep - Wat de ‘big 5’ pilaren zijn binnen ‘They ask, you answer’. - Hoe je als klein bedrijf meelift op de brand awareness van grote merken - Hoe je een bedrijf laat groeien dmv extreme transparantie - Hoe je de ‘voice of trust’ in jouw markt wordt - Wat assignment selling is en hoe je het inzet - Hoe je een sales cycle van 90 naar 10 dagen terugbrengt - Het voordeel van leren vissen in plaats van alleen maar vis eten - Het gebruik van videotools als: Videoask, Vidyard, Loom en Calendly - Waarom marketing transformatie is Resources: They ask, you answer op managementboek https://flynq.nl/ (het bedrijf van Danielle)

Digitale Chaos

Digitale Chaos

Gemaakt door: Christiaan Slierendrecht en Jasper Griepsma Eerste aflevering: 13/11/2022

De podcast Digitale Chaos heeft in totaal 62 afleveringen

Vorige aflevering

#19 Interview met de Godmother van de multimensen Merel lamboo

#19 Interview met de Godmother van de multimensen Merel lamboo

Maker: Christiaan Slierendrecht en Jasper Griepsma Datum: 26/05/2023

Volgende aflevering

#21 - Hoe ga je als ondernemer om met uitstelgedrag?

#21 - Hoe ga je als ondernemer om met uitstelgedrag?

Maker: Christiaan Slierendrecht en Jasper Griepsma Datum: 16-06-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#20 Interview met Danielle Navas-Brandt: Over ‘They ask, you answer’ en hoe digitale davids de wereld veranderen.

Digitale Chaos · 09-06-2023

00:00 01:03:34