Aflevering #37 - Interview Eric Kooijman Over Oosterwold, Creativiteit En De Sprong Vanuit 20 Jaar Loondienst Naar Ondernemerschap

#37 - Interview Eric Kooijman over Oosterwold, Creativiteit en de sprong vanuit 20 jaar loondienst naar ondernemerschap
· Aflevering van de podcast: Digitale Chaos

Episode Notes. Interview met Eric Kooijman over Oosterwold, Creativiteit en de Sprong van 20 jaar loondienst naar ondernemerschap In deze aflevering gaan we in gesprek met Eric Kooijman. Na 20 jaar bij de politie gewerkt te hebben, waagde hij de sprong naar zelfstandig ondernemerschap. Op een bijzondere locatie, de Oosterwold School, bespraken we onder andere: - Oosterwold: Een wijk die organisch is gevormd door pionierende bewoners. - De samenhang tussen eigenaarschap en ondernemerschap. - Hoe je omgaat met heftige situaties na 20 jaar bij de politie. - Het vertalen van lessen uit zijn politiewerk naar ondernemersvaardigheden. - De uitdagingen bij het nemen van de sprong naar zelfstandig ondernemerschap. - Inzichten over intern ondernemerschap. - De definitie van creativiteit en hoe je het in de praktijk toepast. - Hoe Eric in zijn rol als webdesigner terechtkwam. - De waarde van een Mastermind-groep. - Het verschil tussen dingen alleen doen of in teamverband. - Waarom sommige lessen wel verteld kunnen worden, maar je moet ze eerst samen met anderen ervaren. Resources: - Volg Eric op LinkedIn. - Bezoek de website: erickooijman.nl.

Digitale Chaos

Digitale Chaos

Gemaakt door: Christiaan Slierendrecht en Jasper Griepsma Eerste aflevering: 13/11/2022

De podcast Digitale Chaos heeft in totaal 55 afleveringen

Vorige aflevering

Shortcast #6 - in gesprek met Monique Schuurmans

Shortcast #6 - in gesprek met Monique Schuurmans

Maker: Christiaan Slierendrecht en Jasper Griepsma Datum: 26/01/2024

Volgende aflevering

Shortcast #7 - Over aannames en Itereren

Shortcast #7 - Over aannames en Itereren

Maker: Christiaan Slierendrecht en Jasper Griepsma Datum: 10-02-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#37 - Interview Eric Kooijman over Oosterwold, Creativiteit en de sprong vanuit 20 jaar loondienst naar ondernemerschap

Digitale Chaos · 02-02-2024

00:00 01:07:28