Aflevering Beveilingsmaatregelen En Demonstraties Overschaduwen Eurovisie: Welke Rol Moet Politiek Spelen Op Het Songfestival? (6 Mei 2024)

Beveilingsmaatregelen en demonstraties overschaduwen Eurovisie: welke rol moet politiek spelen op het Songfestival? (6 mei 2024)
· Aflevering van de podcast: Dit is de dag

Met veiligheidsrisico’s te over – terrorisme, koranverbrandingen, de oorlog in Gaza – is Malmö in de week van het Eurovisie Songfestival veranderd in een vesting. Zelfs de artiesten worden gefouilleerd. Hoe kan het dat politiek zo’n grote rol speelt bij dit event? En hoe leg je uit dat Rusland wel geboycot wordt en Israël niet? Journalist en Songfestivalkenner van het eerste uur Edwin van de Scheur, Songfestival-expert Tom Mikkers en Katja Zwart, journalist en maker van de podcast Songfestivalkoorts, gaan erover in gesprek. ?? Lees ook: Eigenzinnige Joost Klein naar Eurovisie Songfestival 2024: is hij de gedroomde kandidaat? (https://dit.eo.nl/artikel/joost-klein-eurovisie-songfestival-2024) ??Iets toevoegen? De redactie tippen? WhatsApp (https://api.whatsapp.com/send/?phone=31645923535&text=DIT%20AAN) ons!  Het beste van DIT in je mailbox: ?? Nieuwsbrief (https://dit.eo.nl/nieuwsbrief)

Dit is de dag

Dit is de dag

Gemaakt door: NPO Radio 1 / EO Eerste aflevering: 29/11/2019

De podcast Dit is de dag heeft in totaal 1317 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Beveilingsmaatregelen en demonstraties overschaduwen Eurovisie: welke rol moet politiek spelen op het Songfestival? (6 mei 2024)

Dit is de dag · 06-05-2024

00:00 00:15:36