Aflevering Deadline Day: Feyenoord En Psv Strijden Om Driouech, Ajax Maakt Haast & Nog Veel Meer! (Ft. Martijn Meerdink & Rik Elfrink)

DEADLINE DAY: Feyenoord en PSV strijden om Driouech, Ajax maakt haast & nog veel meer! (ft. Martijn Meerdink & Rik Elfrink)
· Aflevering van de podcast: #DoneDeal de podcast

#DoneDeal de podcast was om 10.00 uur LIVE op Deadline Day! PSV en Feyenoord raken last minute in een hevige strijd verwikkeld om Couhaib Driouech terwijl Ajax hard werkt aan de terugkeer van Julian Rijkhoff. Ondertussen kijkt de traditionele top-drie ook nog naar buitenkansjes op de slotdag van de transfermarkt... Daarnaast komen FC Twente, AZ, FC Utrecht, Vitesse en clubs uit het buitenland aan bod en wordt er live gebeld met Rik Elfrink en Martijn Meerdink! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

#DoneDeal de podcast

#DoneDeal de podcast

Gemaakt door: VoetbalPrimeur Eerste aflevering: 16/07/2022

De podcast #DoneDeal de podcast heeft in totaal 144 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

DEADLINE DAY: Feyenoord en PSV strijden om Driouech, Ajax maakt haast & nog veel meer! (ft. Martijn Meerdink & Rik Elfrink)

#DoneDeal de podcast · 01-02-2024

00:00 00:56:31