Aflevering Hans Van Wolde: Van Sterrenchef Naar Crisismanager

· Aflevering van de podcast: Doorzetters | met Ruud Hendriks en Richard Bross

Ruud Hendriks en Richard Bross praten met Hans van Wolde – tweevoudig Michelin-chef, voormalig eigenaar van Beluga en tegenwoordig de creatieve kracht achter Brut 172. In deze Doorzetters-aflevering duiken we in de radicale carrièreswitch van Hans van Wolde: van comfortabele topzaak in Maastricht naar een riskante herstart op het Limburgse platteland. Samen met Hans verkennen we ondernemerschap, financiële risico’s, de impact van corona op de horeca en de drang naar creatieve vrijheid. In deze aflevering: Het moment dat hij met zijn knieën in de modder besloot nooit op te geven. Hoe een frituurwagen Brut 172 overeind hield tijdens de lockdown. Drie gouden tips voor de nieuwe generatie koks. Hashtags: #Doorzetters #HansvanWolde #Beluga #Brut172 #Chefkok #Michelinsterren #Podcast Contact Doorzetters: Feedback: bo@doorzetters.net  Contact: www.doorzetters.net/contact  Episode links Hans van Wolde: Instagram: https://www.instagram.com/hvw043/ en https://www.instagram.com/brut_172  X: -  Website: https://brut172.com/  LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hansvanwolde/ en https://www.linkedin.com/company/brut172/  Sponsors: Amdax: https://amdax.com/nl - Veilig in crypto met de vertrouwde bewaarpartner van Nederland. Owow: https://owow.io/ - Innovatieve websites voor doorzetters. Sprints and Sneakers: https://www.sprintsandsneakers.com/ - Growth hacking voor jouw succes.   Timestamps: 0:00 – Intro & welkom 0:36 – Partner-boodschappen 1:28 – Voorstelling Hans van Wolde 3:14 – Waarom Beluga niet meer gelukkig maakte 5:42 – Een boerderij kopen: geboorte van Brut 172 10:49 – Corona slaat toe, restaurant op slot 13:35 – Knieën in de modder: “Ik stop nooit” 17:02 – Financiën, personeel en passie 24:24 – Prijs vs. waarde van fine dining 41:00 – Reserveringen en digitale tickets 47:39 – Drie tips voor jonge ondernemers 51:16 – Toekomstplannen: hotel & brasserie 57:23 – Tips van de week 59:50 – Afsluiting Tips van deze aflevering: Tip van Richard: “Ga eten bij Brut172.” Tip van Hans: “Ik vond dat boek van Anthony Bourdain, De Perfectionist, zo mooi. Heel puur, het gaat over echte vakpassie.” Tip van Ruud: “Relentless van Tim Grover. Dat boek is echt fantastisch. Alles draait om mindset. Heel inspirerend.” Doorzetters links: Website: www.doorzetters.net  Spotify: https://ap.lc/KsUHP  Apple Podcast: https://ap.lc/doByt  DoorzettersGPT: https://chatgpt.com/g/g-677919e6e49481918873dff89bea49e2-doorzetters   Social Media links: LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/doorzetters-podcast/  Instagram: https://www.instagram.com/doorzetters_podcast/   TikTok: https://www.tiktok.com/@doorzetters_podcast  X (Twitter): https://x.com/DoorzettersX  BlueSky: @doorzetters.bsky.social Learn more about your ad choices. Visit megaphone.fm/adchoices

Speelgoedwinkel
Doorzetters | met Ruud Hendriks en Richard Bross

Doorzetters | met Ruud Hendriks en Richard Bross

Gemaakt door: Doorzetters B.V. Eerste aflevering: 04-01-2025

De podcast Doorzetters | met Ruud Hendriks en Richard Bross heeft in totaal 150 afleveringen

Vorige aflevering

José van Dalen: SALESDOCTOR onthult GEHEIMEN

José van Dalen: SALESDOCTOR onthult GEHEIMEN

Maker: Doorzetters B.V. Datum: 01-07-2025

Volgende aflevering

Stephen Emmer: AI dreigt tunes te VERNIETIGEN

Stephen Emmer: AI dreigt tunes te VERNIETIGEN

Maker: Doorzetters B.V. Datum: 08-07-2025

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Hans van Wolde: van STERRENCHEF naar CRISISMANAGER

Doorzetters | met Ruud Hendriks en Richard Bross · 04-07-2025

00:00 01:02:56