Aflevering #224 Zita Theunynck. De Drie Boeken Die Je Moet Gelezen Hebben Volgens Scenariste En Schrijfster Zita Theunynck.

#224 Zita Theunynck. De drie boeken die je moet gelezen hebben volgens scenariste en schrijfster Zita Theunynck.
· Aflevering van de podcast: drie boeken

Zita Theunynck (1989) was als scenariste betrokken bij de reeks De Club op VRTMax die zich afspeelt in een fertiliteitskliniek. Haar eigen ervaringen met IVF schreef ze in een boek: Dit is niet wat er zal gebeuren. Eerder schreef ze ook al een roman: Het wordt spectaculair. Beloofd. Ik ging langs bij haar thuis, in het appartement waar ze woont met haar man Lorenzo en hun tweeling, anderhalf jaar op het moment van ons gesprek. We gingen met thee en koffie aan tafel zitten. Ze vertelt over de ereader die ze uitwisselt met haar zus, over haar tweeling die zo graag boekjes leest. Over in je blootje staan in de fertiliteitskliniek omdat je de verkeerde kleren aan had en daar dan een scène voor televisie van maken. Over humor, memoirs, en over haar future lesbian wife. Alle boeken en auteurs uit deze aflevering vind je?? ??????????????????in de shownotes op wimoosterlinck.be???????????????????? Wil je de nieuwsbrief in je mailbox? ????????????????????wimoosterlinck.substack.com???????????????????? Wil je de podcast steunen? Bestel je boeken dan steeds via ??????????????????de ??link op wimoosterlinck.be??????????????????!?? Merci. De drie boeken van Zita Theunynck zijn:  1. Amy Bloom: In love 2. Rebecca Makkai: I have some questions for you 3. Jessi Klein: I’ll show myself out Luister ook naar de drie boeken van: ??????????Sandro Veronesi??????????, ??????????Clara Cleymans??????????, ????????????????????????????????????????????????????Ish Ait Hamou?????????????????????, ??????????Tom Lenaerts??????????, ????????????????????Michèle Cuvelier?????????????????????, ??????????Stefan Hertmans??????????, ???????????Imke Courtois?????????????????????, ????????????????????Roos Van Acker????????????????????, ????????????????????Wim Opbrouck????????????????????, ????????????????????Evi Hanssen????????????????????, ????????????????????Stijn Meuris????????????????????, ????????????????????Lara Chedraoui????????????????????, ????????????????????Johan Braeckman????????????????????, ????????????????????Sophie Dutordoir????????????????????, ????????????????????Freek de Jonge???????????????????? en ????????????????????vele anderen????????????????????.

drie boeken

drie boeken

Gemaakt door: Wim Oosterlinck Eerste aflevering: 12/11/2019

De podcast drie boeken heeft in totaal 235 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#224 Zita Theunynck. De drie boeken die je moet gelezen hebben volgens scenariste en schrijfster Zita Theunynck.

drie boeken · 30-01-2024

00:00 01:11:22