Aflevering Drumpraat Met Marcel Serierse

Drumpraat met Marcel Serierse
· Aflevering van de podcast: Drumpraat

Sietse Huisman praat in de enige podcast over drummen "Drumpraat" aflevering 7 met Marcel Serierse.Marcel is een DW/Zildjian endorser en een gelouterde Nederlandse sessie drummer. Hij werkte in de grote tv shows en is misschien wel de grootste Nederlandse sessie drummer ooit. Vanuit het mooie Friesland en Studio Hitfabryk te Giekerk wordt deze online show geproduceerd door de "The Drumlife Company" Volg me ook op mijn andere socials:  ?Facebook: https://Facebook.com/sietse.huisman.39/?Instagram: https://Instagram.com/sietsehuisman/

Drumpraat

Drumpraat

Gemaakt door: Sietse Huisman Eerste aflevering: 14/08/2022

De podcast Drumpraat heeft in totaal 8 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Drumpraat met Marcel Serierse

Drumpraat · 27-01-2022

00:00 0:34:09