Aflevering Nikola Tesla En Elon Musk - Held Of Muskusrat?

Nikola Tesla en Elon Musk - Held of Muskusrat?
· Aflevering van de podcast: DUTCH MATRIX

In deze open aflevering komt een grote vraag naar voren, namelijk : "Is Elon Musk een gevaar voor de mensheid of probeert hij ons juist te waarschuwen voor de opkomende Artificial Intelligence? Ik sta er op dit moment open in zonder enige oordeel. Thema's die in deze Podcast naar voren komen zijn: * Nikola Tesla * Thomas Edison * Vrije Energie * Artificial intelligence * Nuralink * Protesterende AI Robots * De mens is al een (biologische) Robot * Herstel van deze Tijdlijn Dutch Matrix : Boeken en Complotkleding (chiks houden ervan) : www.matrixshop.nl Bronnen : Novak Djokovic / Hart-Brein :    • Championship Poin...   Elon Musk over Nikola Tesla :    • Elon Musk on Niko...   Elon Musk over AI :    • "I Tried To Warn ...   Super-Intelligent AI has taken over, with Elon Musk :    • Super-Intelligent...  

DUTCH MATRIX

DUTCH MATRIX

Gemaakt door: Dino Sarac Eerste aflevering: 03/10/2020

De podcast DUTCH MATRIX heeft in totaal 118 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

HOLOGRAFISCH UNIVERSUM - MET DEF P

HOLOGRAFISCH UNIVERSUM - MET DEF P

Maker: Dino Sarac Datum: 20-04-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Nikola Tesla en Elon Musk - Held of Muskusrat?

DUTCH MATRIX · 29-03-2023

00:00 01:21:04