Aflevering #29 Lig Jij Ook De Halve Nacht Wakker? Slaap Expert Frans Pothoven Legt Uit Waarom Je Zo Slecht Slaapt Tijdens Een Burn-Out.

#29 Lig jij ook de halve nacht wakker? Slaap expert Frans Pothoven legt uit waarom je zo slecht slaapt tijdens een burn-out.
· Aflevering van de podcast: Een Burn-Out en nu?

Wist je dat slaap belangrijker voor je lichaam is dan eten? Zonder eten houd je het tussen de 46 en 73 dagen vol, maar zonder slaap geeft je lijf het sneller op. Het wereldrecord wakker blijven stamt uit 1964 en staat ‘slechts’ op een ruime 11 dagen. Overigens is dit record uit het Guinness Book of records gehaald, vanwege het (dodelijke) gevaar dat langdurig wakker blijven oplevert. Ook van niet slapen kan je dood gaan. Dat geeft te denken, vind je niet? Deze tekst staat te lezen op de website school of sleeping van Frans Pothoven. Na het lezen van het boek over slaap was hij hooked, het gaf Frans zoveel inzichten. Dat bracht hem ertoe om zich verder te verdiepen in alle facetten van slaap en dat resulteerde uiteindelijk in School of Sleeping: de plek waar je weer leert slapen. En wat wil je nu liever als je een burn-out hebt dan beter slapen? Luister naar mijn gesprek met Frans Pothoven, over slaap en waarom slaap zo belangrijk is, over zijn burn-out en over mijn inzicht dat zolang je maar goed slaap je de hele wereld aan kan! Lees ook mijn blog Deze 9 Tips Om Je Slaap Te Verbeteren Werken Wel! Ben jij helemaal opgebrand en kan je wel wat hulp gebruiken? Maak gebruik van mijn gratis consult. Ga naar de website eenburnoutennu.nl en plan een afspraak. Misschien kan ik je verder helpen of kan ik je doorverwijzen naar iemand anders die op dit moment beter bij jouw hulpvraag past. www.eenburnoutennu.nl

Een Burn-Out en nu?

Een Burn-Out en nu?

Gemaakt door: Anne Lindenkamp Eerste aflevering: 04/04/2022

De podcast Een Burn-Out en nu? heeft in totaal 32 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#29 Lig jij ook de halve nacht wakker? Slaap expert Frans Pothoven legt uit waarom je zo slecht slaapt tijdens een burn-out.

Een Burn-Out en nu? · 03-08-2021

00:00 0:47:20