Aflevering #60 Broodje Jaap! Met Prof. Dr. Ir. Jaap Seidell! Vandaag: Ultrabewerkt Voedsel Verhoogt Risico Op Dementie

#60 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Ultrabewerkt voedsel verhoogt risico op dementie
· Aflevering van de podcast: Een podcast over voeding

Broodje Jaap! is een rubriek binnen een podcast over voeding. Iedere dinsdag bellen we met Jaap en nemen we de week door. We blikken vooruit, maar kijken ook terug. In 15 minuten nemen we dit met je door. Elke week opnieuw! Vandaag: we lazen onlangs een onderzoek met deze clickbait: ultra bewerkt voedsel verhoogt risico op dementie. Wat is ultra bewerkt voedsel? En welke correlaties zijn er met (welvaart)ziekten? I'm a Foodie  I'm a Foodie podcast Mail ons met onderwerp suggesties Wij maken deze podcast mede dankzij de financiële steun van vrienden van de show. Wil je ons ook steunen? Ga dan naar Vriend van de Show. Dank je wel alvast en tot volgende week.

Een podcast over voeding

Een podcast over voeding

Gemaakt door: iamafoodie Eerste aflevering: 09/01/2021

De podcast Een podcast over voeding heeft in totaal 81 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#60 Broodje Jaap! met prof. dr. ir. Jaap Seidell! Vandaag: Ultrabewerkt voedsel verhoogt risico op dementie

Een podcast over voeding · 30-08-2022

00:00 18:53