Aflevering #244 Een Radicale Overtuigingshift Verandert Alles In Mijn Business. Must Listen Voor Ambitieuze Ondernemers.

#244 Een radicale overtuigingshift verandert alles in mijn business. Must listen voor ambitieuze ondernemers.
· Aflevering van de podcast: Eline Haex

Al een tijdje sluimerde er een ongrijpbaar gevoel van ongemak. Niet super heftig, maar wel irritant. Ik kon er de vinger niet op leggen én er gebeurde dingen die ik later zag als duidelijke signalen. Namelijk: waar je aandacht naar toe gaat, gaat je energie naar toe en daarmee creëer je. Liefdevol ging op zelfonderzoek uit en nam daar ook de tijd voor (want oh wat zijn we geneigd om ongemak maar snel weg te werken). Ik kwam er achter dat ik een overtuiging leefde die me de resultaten gaf die ik onbewust uitzond. Over welke overtuiging ik het heb en wat er nu veranderd is, hoor je in deze aflevering.. Ik refereer in deze aflevering ook naar een podcastaflevering die ik opnam met mijn oude businesscoach Suzannen van Schaik, die luister je hier: https://open.spotify.com/episode/3OEtb0v2VnohTIwKMFJhd7?si=53773a1dea74470c Wil je met me verder praten? Voel je meer dan welkom in mijn DM: www.instagram.com/eline.haex of boek een kennismakingsgesprek: https://calendly.com/eline-haex/matchcall?

Eline Haex

Eline Haex

Gemaakt door: Eline Haex Eerste aflevering: 10/04/2022

De podcast Eline Haex heeft in totaal 257 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#244 Een radicale overtuigingshift verandert alles in mijn business. Must listen voor ambitieuze ondernemers.

Eline Haex · 23-05-2023

00:00 00:24:06