Aflevering Groeisessie #4 Martin Springvloed: Kansengelijkheid In Het Onderwijs En De Invloed Van Docenten, Coaches En Andere Betrokkenen.

Groeisessie #4 Martin Springvloed: Kansengelijkheid in het onderwijs en de invloed van docenten, coaches en andere betrokkenen.
· Aflevering van de podcast: Emotie Meesters Podcast

Deze groeisessie over 'kansengelijkheid in het onderwijs' is speciaal opgenomen voor de Inspiratiedag  van het Albeda College Trajectbureau. Maar zeker ook bestemd voor andere luisteraars die geïnteresseerd zijn in dit topic. Wat voor mogelijkheden liggen er voor docenten en coaches en betrokken leerlingen om omstandigheden te optimaliseren? Hoe kan een verandering in perspectief en bijbehorende emoties zorgen voor het vergroten van het zelfbeschikkingsrecht? Met als ultieme doel natuurlijk het doorlopen van het gehele studietraject. Nog belangrijker, het gevoel van meerwaarde te kunnen zijn in deze maatschappij en daarbij een vervullend leven te leiden. De Emotie Meesters podcast wordt gehost door founders Martin Springvloed en Niels Hoogenstrijd. Martin is antroposofisch fysio, triggerpoint reset-, & hypno therapeut. Niels is fysiotherapeut, Pijn Reset Methode coach & functional trainer. Wil je meer weten over Emotie Meesters? Ga naar www.emotiemeesters.nl

Emotie Meesters Podcast

Emotie Meesters Podcast

Gemaakt door: Emotie Meesters Eerste aflevering: 28/09/2022

De podcast Emotie Meesters Podcast heeft in totaal 28 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Groeisessie #4 Martin Springvloed: Kansengelijkheid in het onderwijs en de invloed van docenten, coaches en andere betrokkenen.

Emotie Meesters Podcast · 24-10-2023

00:00 00:09:50