Aflevering E2. Marco Helsloot | Over Zijn Moeilijke Start En Keuzes Durven Maken, Tot Jonge Chef Van Het Jaar En Michelinster.

· Aflevering van de podcast: Erloom

In deze aflevering gaan we in gesprek met chef Marco Helsloot, Chef de Cuisine bij Restaurant Merlet in Schoorl. Marco begon zijn carrière met een moeilijke start in de keuken — jaren waarin hij keuzes moest maken, zichzelf moest bewijzen en leren omgaan met de druk van het vak. Die periode legde de basis voor zijn huidige succes: de titel Jonge Chef van het Jaar en een Michelinster. Ook ontwikkelde hij een vernieuwde visie op koken en leiderschap. Een gesprek over vallen en opstaan, doorzetten en groeien. Luister nu naar dit inspirerende gesprek tussen Marco Helsloot en onze (gast)host Rob van Ravenstein. Bij Erloom delen chefs van over de hele wereld hun nog niet eerder gehoorde verhaal. We gaan op bezoek bij bijzondere restaurants en nemen je mee achter de schermen. Onze host, Perry de Man, gaat in gesprek met succesvolle chefs van de meest unieke keukens. Een podcast van The Creators Club in samenwerking met Erloom – nog niet eerde gehoorde verhalen van chefs, doorgegeven van generatie op generatie. ?? Volg ERLOOM via je favoriete podcastplatform om op de hoogte te blijven. Nieuwsgierig naar meer? Volg ons via @erloom.restaurant & @thecreatorsclub.cc Dit eerste seizoen is mede mogelijk gemaakt door onze partners Tebi en Bôtan. Adverteren in ERLOOM? Mail naar info@thecreatorsclub.cc

Stem website va het jaar
Erloom

Erloom

Gemaakt door: The Creators Club / Erloom Eerste aflevering: 19-10-2025

De podcast Erloom heeft in totaal 4 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

E2. Marco Helsloot | Over zijn moeilijke start en keuzes durven maken, tot jonge chef van het jaar en Michelinster.

Erloom · 13-10-2025

00:00 0:31:22