Aflevering Koen Schobbers Over Zijn Ervaringen Met Parents Of Play, Hoe Covid-19 Ook Positief Was Voor Gezinnen, Zijn Boek 'Het Gamende Kind' En De Global Esports Federation!

Koen Schobbers OVER zijn ervaringen met Parents of Play, hoe COVID-19 ook positief was voor gezinnen, zijn boek 'Het gamende kind' en de Global Esports federation!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering zes gaat Robi in gesprek met Koen Schobbers, oud esporter, oprichter van Parents of Play en auteur van het boek 'Mijn gamende kind'. Koen neemt ons mee terug naar zijn eigen esports carrière in het spel Trackmania waarbij hij benoemt dat hij nog steeds contact heeft met de spelers waar hij 15 jaar geleden mee begon. Vertelt hij hoe de persoonlijke ervaring met zijn ouders heeft geleid tot de oprichting van Parents of Play. Legt hij de nadruk op het belang om altijd avontuurlijk, nieuwsgierig en innovatief te blijven door te verwijzen naar de quote 'We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing'. Gaat hij dieper in op de problemen die voorkomen tussen ouders en kinderen, maar ook hoe COVID-19 positief heeft uitgepakt voor sommige gezinnen. Neemt hij ons mee naar hoe zijn boek tot stand is gekomen, wat een wonder is, gezien Koen vroeger een hekel had aan lezen. Sluit hij af met wat de Global Esports Federation nou precies is en wat zijn werkzaamheden hier zijn.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Koen Schobbers OVER zijn ervaringen met Parents of Play, hoe COVID-19 ook positief was voor gezinnen, zijn boek 'Het gamende kind' en de Global Esports federation!

Esports of E-Sports Podcast · 12-12-2021

00:00 01:08:59