Aflevering Max Van Kuipers En Floris Buurman Over Dynasty, De Samenwerking Met Breda Game City En Stichting Gezond Gamen!

Max van Kuipers en Floris Buurman OVER Dynasty, de samenwerking met Breda Game City en Stichting Gezond Gamen!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering 38 van de Esports of E-Sports Podcast gaat Robi Janssen van Esportsbenelux in gesprek met Max Kuipers en Floris Buurman, oprichters van esportsorganisatie Dynasty en stichting Gezond Gamen. Max en Floris blikken terug op het afgelopen ander half jaar met Dynasty en vertellen meer over de oprichting, structuur en samenwerking binnen Dynasty. Spreekt Floris zijn mening uit over de huidige esports situatie binnen de Benelux en licht hij toe wat er volgens hem moet veranderen. Vertelt Max meer over de samenwerking met Breda Game City, wat houdt de samenwerking in, welke projecten lopen er en wat is het doel van deze samenwerking? Sluiten Max en Floris uiteindelijk af met wat stichting Gezond Gamen inhoudt, waarvoor mensen kunnen aankloppen bij de stichting en wat hun doel is met de stichting.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Max van Kuipers en Floris Buurman OVER Dynasty, de samenwerking met Breda Game City en Stichting Gezond Gamen!

Esports of E-Sports Podcast · 29-08-2023

00:00 00:56:14