Aflevering Robin Sweegers En Martijn Peltenburg Over Techonomy En Rotterdam Serious About Gaming, De Rol Van Gemeentes, Esportsx En Rotterdam Gaming Connects!

Robin Sweegers en Martijn Peltenburg OVER Techonomy en Rotterdam Serious About Gaming, de rol van gemeentes, EsportsX en Rotterdam Gaming connects!
· Aflevering van de podcast: Esports of E-Sports Podcast

In aflevering 40 van de Esports of E-Sports Podcast gaat Robi Janssen van Esportsbenelux in gesprek met Robin Sweegers, creative director bij Techonomy, en Martijn Peltenburg, projectmanager Digitale Economie bij gemeente Rotterdam. Robin en Martijn vertellen over hun werkzaamheden bij Techonomy en Digitale Economie Rotterdam en leggen uit hoe en waarom gaming en esports daar een rol in speelt. Martijn vertelt daarbij meer over Rotterdam Serious About Gaming en hoe zich dat door vertaalt in de sector. Robin licht toe wat de werkwijze van Techonomy precies is. Robin en Martijn laten ook hun mening horen over de huidige situatie van de esportssector, waarbij ze aanduiden wat de sector vooruit kan helpen. Robin en Martijn vertellen over het ontstaan van EsportsX en Rotterdam Gaming Connect, het doel van deze netwerkevenementen en de ontwikkeling ervan. Robin en Martijn sluiten uiteindelijk af met de reden waarom JIJ aanwezig moet zijn op Rotterdam Gaming Connect en EsportsX op 6 en 7 december in de Maassilo Rotterdam.

Esports of E-Sports Podcast

Esports of E-Sports Podcast

Gemaakt door: Esports of E-sports Eerste aflevering: 08/05/2022

De podcast Esports of E-Sports Podcast heeft in totaal 45 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Robin Sweegers en Martijn Peltenburg OVER Techonomy en Rotterdam Serious About Gaming, de rol van gemeentes, EsportsX en Rotterdam Gaming connects!

Esports of E-Sports Podcast · 27-11-2023

00:00 00:40:20