Aflevering Tekenen Als Instrument Om Te Leren, Een Gesprek Met Selma Koopman Van De Betekenaar Over De Waarde Van Tekeningen In Het Leerproces.

Tekenen als instrument om te leren, een gesprek met Selma Koopman van de Betekenaar over de waarde van tekeningen in het leerproces.
· Aflevering van de podcast: Essentie van leren

Selma Koopman is trainer en visueel facilitator bij deBetekenaar.nl. De trainers van HetTrainingsbureau zijn door haar getraind in het beter gebruiken van de flip-over tijdens trainingen. Zowel het maken van tekeningen zorgt voor betere leerprestaties (als je lesstof uittekent blijft het beter hangen), als het gebruik van tekeningen helpt om stof beter over te dragen (een goed plaatje vertelt meer dan duizend woorden). In dit gesprek gaan Selma en Arco in dialoog over de betekenis van tekenen en over leren. Zoals je gewend bent draait het zowel om de mens, als om de professional. Veel luisterplezier. Naast een enerverend gesprek zitten in deze podcast ook een paar hele praktische tips verwerkt die jou helpen om nog beter te leren en te presenteren.

Essentie van leren

Essentie van leren

Gemaakt door: Arco Kats Eerste aflevering: 22/05/2022

De podcast Essentie van leren heeft in totaal 54 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Tekenen als instrument om te leren, een gesprek met Selma Koopman van de Betekenaar over de waarde van tekeningen in het leerproces.

Essentie van leren · 12-05-2022

00:00 00:32:56