Aflevering Petje Af Een Gesprek Met Brecht Van Schendel Over Kansengelijkheid In De Ontwikkeling Van Kinderen (Editie Zonder Video)

Petje Af een gesprek met Brecht van Schendel over kansengelijkheid in de ontwikkeling van kinderen (editie zonder video)
· Aflevering van de podcast: Essentie van leren

Brecht is directeur van de stichting Petje Af, een stichting waarmee kinderen van 10 tot 14 jaar gestimuleerd worden in hun persoonlijke ontwikkeling. Met name kinderen die van huis uit weinig mogelijkheden hebben door financiele of sociale oorzaken nemen zij onder hun hoede. Het vergroten van de wereld gebeurt in stimulerende programma's waarin kinderen 30 keer per jaar in het weekend en of op doordeweekse avonden naar de ?Petje Af? school gaan. Hier krijgt men coaching, worden bedrijfsbezoeken afgelegd, ontdekken kinderen hun talenten en oriënteren ze zich op hun positieve perspectief. In dit gesprek spreekt Arco met Brecht over de drijfveren van Brecht, de stichting en wat deze stichting voor een maatschappelijke meerwaarde heeft. 

Essentie van leren

Essentie van leren

Gemaakt door: Arco Kats Eerste aflevering: 22/05/2022

De podcast Essentie van leren heeft in totaal 54 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Petje Af een gesprek met Brecht van Schendel over kansengelijkheid in de ontwikkeling van kinderen (editie zonder video)

Essentie van leren · 21-12-2023

00:00 00:32:02