Aflevering #167 - Culinaire Orthodoxie

#167 - Culinaire Orthodoxie
· Aflevering van de podcast: Etenstijd!

"Zoals het bedacht is, moet het blijven!" Zo galmt het woord door de Culinair-Orthodoxe Kerk. Rond welk jaar is de pasta carbonara gecanoniseerd? Mag je als gastronomisch reformist wél een pizza Hawaii eten? Is Taco Friday werkelijk een eeuwenoude traditie in Zweden? Is sushi met rauwe zalm écht Japans? En wat maakt het eigenlijk uit? Je hoor het in Etenstijd! Onze sponsor: Storytel: Probeer Storytel nu 30 dagen gratis via storytel.tel/etenstijd Tips: Voedselhistoricus Alberto Grandi in de Volkskrant The Invention of Tradition - Eric Hobsbawm Taco Friday in Zweden Italiaanse keuken: tussen traditie en vernieuwing. 20 maart met Magda van der Rijst en Vanja van der Leeden ?? Insta: Etenstijd! Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl (Media)bureaus: pien@meervandit.nl Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Etenstijd!

Etenstijd!

Gemaakt door: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Eerste aflevering: 08/09/2022

De podcast Etenstijd! heeft in totaal 189 afleveringen

Vorige aflevering

#166 - Week zonder vlees en zuivel

#166 - Week zonder vlees en zuivel

Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 04/03/2024

Volgende aflevering

#168 - De culinair recensent

#168 - De culinair recensent

Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 11-03-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#167 - Culinaire Orthodoxie

Etenstijd! · 07-03-2024

00:00 35:40