Yvette steekt haar vinger in voedsel, want het is verspillingsvrije week - even checken of de restjes nog goed zijn, dus. Teun verwondert zich intussen over het fenomeen ‘dikke loempia’, maar is zelf vooral op de volkoren tour. Het is tijd voor nog een restje rijst: wat is het verschil tussen jasmijn- en pandanrijst (of beter: is er überhaupt een verschil)? Waarom is Italiaanse rijst stiekem uitermate geschikt voor de Chinese keuken? En hoe komt het dat ‘echte’ sushirijst zoveel lekkerder dan de variant uit de supermarkt? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsor: Sprinklr: Ga naar www.sprinklr.co en ontvang met de code 'etenstijd25' €5 euro korting op bestellingen vanaf €30. Productie: Meer van dit Muziek: Keez Groenteman Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl (Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Gemaakt door: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Eerste aflevering: 08-09-2022
De podcast Etenstijd! heeft in totaal 296 afleveringen
Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 04-09-2025
Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken Datum: 11-09-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.