Het weer is crispy, en dan wil je ook een knapperig blad op je bord. Daarom eten Teun en Yvette morgen op Nationale Boerenkooldag knisperende groente. Waarom maken Nederlanders altijd stamppot van een zak voorgesneden kool? Is het ook lekk ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
Het weer is crispy, en dan wil je ook een knapperig blad op je bord. Daarom eten Teun en Yvette morgen op Nationale Boerenkooldag knisperende groente. Waarom maken Nederlanders altijd stamppot van een zak voorgesneden kool? Is het ook lekk ...
Of het nou tajine is, zoervleisj, of Dahl - tijdens de herfst zet je een sudderende stoof op tafel. Niemand wil eindeloos malen op taai vlees, dus hoe kook je runderlapjes die smelten in je mond? Moet je vlees braden van tevoren? En hoe fo ...
Komt je voorgerecht eindelijk aan, wil de influencer aan tafel nog even een paar kiekjes schieten voor de Gram. Kunnen we onze telefoons beter inleveren voor we een restaurant binnenstappen? Mogen we Instagram de schuld geven van de koekje ...
Als Yvette premier was, zou je op school leren blancheren na je blokuur wiskunde. Maar Yvette is de baas niet. Daarom grijpen mensen toch nog vaak een kant-en-klare pastasalade of een in plastic verpakte hamburger uit het koelvak. Lekker v ...
Teun was 20 jaar getrouwd en reisde af naar een landhuis buiten Amsterdam. Zelfgebakken croissants en druiperige eggs benedict maakten het culinair logeren af. Het peperdure waterarrangement, daarentegen, voelde wat kil voor een romantisch ...
Vallen de blaadjes naar beneden, dan schept Yvette pompoen op. Daar gaat een hoop klieven en schillen aan vooraf. Veel te veel moeite voor een weeïge groente, vindt Teun. Hoe krik je die zoete smaak op? Waarom is pompoensoep bijna altijd v ...
Een knapperige aardappelkoek wordt al gauw een kliederige koekenpan. Wat voor aardappelen rasp je in je rösti? De moeder van Teun zette vroeger reibekuchen op tafel - wat zat daar precies in? En wat is de röstikloof in Zwitserland? Je hoor ...
Via zijn computerscherm staart Teun naar Yvette. Maar zodra hij zijn laptop dichtklapt, blijft Teun helemaal alleen achter in zijn schrijverstunnel. Wat kook je als je zowel de crowd als de pleaser bent? Hoe geef je de vulling van gister e ...
Je hapt nét in een sappige burrata als de geur van basilicum zich mengt met een hondenscheet. Dan hoor je vanuit een iPad twee tafels verderop tetterende stemmetjes die een blauw belicht kindergezichtje gedeisd houden. Jij zit inmiddels me ...
Een R in de maand is een mosselpan op tafel. Is die regel inmiddels achterhaald? Zijn loaded mosselen wél lekker als ze uit Turkije komen? En waarom waren mosselen vroeger bebaard en stoffig, maar groeien ze tegenwoordig op als hangjongere ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.