Ook het onderwerp 'niet eten' hoort bij een eetpodcast. Hebben Teun en Yvette weleens religieus gevast? Of doen ze aan intermittent fasting om 's zomers met strakke buiken op het strand te liggen? Zijn er ook andere redenen om je van die a ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
Ook het onderwerp 'niet eten' hoort bij een eetpodcast. Hebben Teun en Yvette weleens religieus gevast? Of doen ze aan intermittent fasting om 's zomers met strakke buiken op het strand te liggen? Zijn er ook andere redenen om je van die a ...
Een kneep citroen maakt alles lekkerder. Kan je een schilletje raspen als 'ie niet alleen besprenkeld is met Italiaanse zonnestralen, maar ook met gif? Waar komt de ingemaakte citroen vandaan, en waar stop je 'm in? En is dit dan de vrucht ...
Teun en Yvette vieren feest: ze nemen voor het eerst op in de splinternieuwe podcaststudio. Wat serveert Teun tijdens de studiowarming? Wat voor lekkernijen doe je op de borrelplank als je zélf hapjes in elkaar wil draaien? En hoe maak je ...
Na 78 afleveringen Etenstijd is je vriezer waarschijnlijk afgeladen met liters schillenbouillon, gin en ijsworst. Maar, merkt Yvette op, alles wat bevroren is, ziet eruit als kots. Hoe maak je onderscheid tussen al die plastic bakken en zi ...
Niks is lekkerder dan mosterd, vindt Yvette. Zelfs na de maaltijd likt ze haar vingers erbij af. Dippen Teun en Yvette hun bitterballen liever in gladde of grove mosterd? Serveerden de Romeinen ook al mosterd bij een kaasplankje? En hoe ma ...
Soms zit je zelfs na een avond lang opzichtig rondkijken nóg verstopt in de dode hoek van het personeel. Dat soort bediening werkt de eetlust tegen - hoe sappig je poussin ook is. Is er eigenlijk ook zoiets als een slechte klant? En wat is ...
Na een middag zwoegen in de keuken wil je graag dat gasten hun bordje lippenlikkend aanschouwen. Wat zijn de gouden regels van dresseren? Hoe geef je kleur aan fletse gerechten? En schep je flinke porties op, of juist niet? Je hoort het in ...
Saint Patrick's Day is voorbij, dus de aardappels mogen de grond in. Hoe bereiden Teun en Yvette het meest veelzijdige stukje groente? Welke krieltjes groeien gewoon op je eigen balkon? En hoe weersta je de verleiding om dat goud glimmende ...
Wijs worden uit het woud van kookboeken, het blijkt voor veel luisteraars een dagelijkse bezigheid. Neem je een betaald abonnement op een kookboekenwebsite? Of flans je liever zelf een geplastificeerd Excelsheet in elkaar? Geeft een monolo ...
Vanavond bellen er gasten aan en die wil je natuurlijk imponeren met je kookkunsten. Maar zodra je weet wat je wil uitserveren voel je een lichte paniek aanwakkeren - waar ligt het recept? Teun's kookboekenbieb bestaat uit een systeem van ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.