"Kook met de noot!" zegt Yvette altijd. Deze keer is dat de cashew. Als vegan room, crunch op de noedels, of kaasvervanger in de pesto - hoe komen Teun en Yvette aan hun handje noten per dag? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsor: Matt ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
"Kook met de noot!" zegt Yvette altijd. Deze keer is dat de cashew. Als vegan room, crunch op de noedels, of kaasvervanger in de pesto - hoe komen Teun en Yvette aan hun handje noten per dag? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsor: Matt ...
'S morgens vroeg yoghurt met fruit, of toch liever een hartig eitje? Teun en Yvette vinden het allemaal even verschrikkelijk - tenzij het zondag is. Wat maakt het verschil tussen een feestelijk ontbijt en een noodzakelijke hap voor je naar ...
Aan een goed bord eten gaat vaak een ui vooraf - of het nou een rode, witte, Cevenne of Hollandse is. Hebben Teun en Yvette de gelaagde groente liever crispy of zacht? Hoe krijg je 'm lekker zoet? En met wat voor deegdeken stop je je gekar ...
Yvette en Teun gebruiken hem dagelijks: de mandoline. Maar waarvoor eigenlijk? Is het een muziekinstrument, moordwapen of toch een schaaf? En wat kan je er - naast je vingertoppen - allemaal mee fijn snijden? Je hoort het in Etenstijd! O ...
Het woord van de dag is ontslakken - een begrip dat eigenlijk geen ruimte mag innemen in een culinaire podcast, vindt Teun. Een paar weken teren op wat sapjes, krijg je daarmee de afvalstoffen uit je lichaam? En welke detoxdiëten hebben Te ...
De rasp is Yvettes beste vriend. Ook Teun voelt een intense vertedering voor zijn collectie fijnmakers. Waarom is de rasp zó handig? En moet er een Microplane, blokrasp, raspmolen, of kaasschaaf in je keukenla liggen? Je hoort het in Etens ...
Bleekselderij, wat valt daar nou over te zeggen? Heel veel, vinden Teun en Yvette. De groente behoort natuurlijk tot de heilige drie-eenheid van de stoof. En bleekselderijblokjes zijn de crunchy ijsklontjes in je salade. Wat kan je er nog ...
Zelfs mensen met een kookpodcast hebben soms geen zin om te koken. Dan ga je pizza bellen. Halen Teun en Yvette hun eten zelf af, of nemen ze het liever aan van een bezorger? En welke gerechten worden onderweg niet plakkerig, koud of zompi ...
Yvette is een kettingroker: vis, vlees en yoghurt - ze rookt het aan de lopende band. Wat is eigenlijk het verschil tussen warm en koud roken? En hoe krijg je een smokey zalm, in plaats van een moot die naar asbak smaakt? Je hoort het in E ...
Chewy, krokant en goed gaar. In Nederland kennen we geen plekken waar je een bagel kan eten zoals het hoort. Hoe kan je hem dan het best zelf maken? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Bunni: Ga naar www.bunni.nl/etenstijd en krijg ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.