Teun en Yvette bespreken het eindeloze onderwerp: wijn. Teun legt uit dat er zelfs in draaidopflessen kurk kan zitten. Yvette vertelt hoe je galant een smerige wijn afwijst. Hoeveel flessen heeft ze ooit in één zitting teruggestuurd? Je ho ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
Teun en Yvette bespreken het eindeloze onderwerp: wijn. Teun legt uit dat er zelfs in draaidopflessen kurk kan zitten. Yvette vertelt hoe je galant een smerige wijn afwijst. Hoeveel flessen heeft ze ooit in één zitting teruggestuurd? Je ho ...
Het is weer herfst, dus vertrekt Yvette binnenkort naar haar Ierse tuin. Daar groeit het belangrijkste ingrediënt voor een van haar lievelingsgerechten: de kastanje. Teun heeft een ander soort associatie bij de noot. Je hoort het in Etenst ...
Je kan 100 Gouden Kookboeken winnen, met niets zamel je zoveel Instagramreacties in als de airfryer. Teun houdt niet van grote apparaten met stekkers. Na wat experimenteren is Yvette het daar niet helemaal mee eens. Je hoort het in Etensti ...
Zout brengt smaak naar voren en is daarom één van de belangrijkste ingrediënten in de keuken. Zó belangrijk, dat Yvette er kilo's van inslaat. Hoeveel zoutvaatjes zou ze thuis hebben? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Kiosk, kr ...
Waarom volgespoten ham eten als je ook een bewerkte vegaburger op tafel kan zetten? Yvette en Teun gaan liever voor de zelfgemaakte vega-opties. Je hoort ze in Etenstijd! Ook geschikt voor mensen die vinden dat garnalen tot het dierenrijk ...
Lekker lang in de keuken staan is een privilege. Soms moet koken nou eenmaal snel. Daarom geven Yvette en Teun kniftige voorbereidingstips en rappe recepten in Etenstijd! Onze sponsors: Kiosk, krijg nu 2 nummer van je favoriete woonb ...
Wijn in het restaurant is een wereld op zich met curieuze sommeliers, ingewikkelde etiketten en hoge prijzen. Hoe snel drink je door? En wat doe je met flessen die aan de andere kant van de kamer staan? Yvette en Teun wijzen je de weg. O ...
Een ingrediëntenlijst zonder bereidingswijze, of toch liever een limerick die het eten begeleidt? Teun vertelt over een ongewenste poëzieworkshop tijdens een avond uiteten, terwijl Yvette uitlegt hoe een verrassingsmenu ook leuk kan zijn. ...
Yvette neemt een luisteraarstip ten harte en eet vanavond speltspaghetti met worst. Teun gaat voor een vegetarische optie: taco's met pulled jackfruit. Maar is dat wel een vleesvervanger? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Bites ...
Teun is een doorgewinterde pizzabakker – zolang hij maar met gist mag werken. Van Yvette en luisteraar Niels kreeg hij de opdracht om het met zuurdesem te proberen. Of het gelukt is, hoor je in Etenstijd! Onze sponsor: ??? Matt Sleeps: ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.