Etenstijd! podcast

Etenstijd!

Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!

  • Podcast gepubliceerd op: 8-9-2022 21:15:01
  • Maker: Yvette van Boven en Teun van de Keuken
  • Taal: nl
  • Laatste RSS update: 17-7-2025 16:00:00
  • Datum eerste aflevering: 6-9-2022 10:41:42
  • Datum laatste aflevering: 10-7-2025 16:45:00

Speelgoedwinkel

289 Afleveringen

  • 24:25

    In Nederland worden Teun en Yvette bekogeld met een enorme hoeveelheid koffiesmaken. Veel zijn duur, weinig zijn écht lekker. Waarom is de prijs-kwaliteitverhouding zoveel beter in Zuid-Europa? En hoe moet je omgaan met een vieze-koffie-fo ...

  • 26:04

    #37 - Hollandse pot

    05-12-2022

    Sinterklaas is jarig en dan eet je Hollandse pot. Maar wat is dat eigenlijk? Teun en Yvette zijn meer van de nieuwe Nederlandse smaken. Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Suitable: Krijg 10% korting op de gehele collectie met de ...

  • 27:32

    #36 - Kaasplank

    02-12-2022

    Begin je met een Stinky Bishop of een Roquefort? Welke kazen bestel je tijdens een avondje uit en hoe stel je je eigen plankje samen? Teun en Yvette verhelpen je kaaskeuzestress! Onze sponsors: Kef: Bestel een kaasplateau, type 'etenst ...

  • 22:18

    #35 - Meer pannen

    30-11-2022

    Yvette vertelt over haar koperen pannen met RVS - échte pannenporn vindt Teun. En zeg je pan, dan zeg je fornuis. Boven welke warmtebron komt welke pan het best toch zijn recht? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Suitables: Kr ...

  • 19:44

    #34 - Pannen

    28-11-2022

    Pannen inbranden kunnen we van onze to-dolijst afvinken. Maar wanneer gebruik je die stalen pan, en wanneer kun je beter eentje van gietijzer op het fornuis zetten? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Oma's soep: Wil je je vrijwi ...

  • 23:13

    #33 - Tomatensaus

    25-11-2022

    Echte pizzabakkers zoals Teun erkennen het belang van een goede tomatensaus: het cement tussen de pizza en de topping. Moet je zulk soort voeg anders bereiden dan de saus voor een pasta? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Oma's ...

  • 24:19

    #32 - Miso

    23-11-2022

    Teun komt nog bij van een avondje uit als Yvette de studio binnenloopt met een bord riekende smaakmakers. Op haar misoplankje liggen allerlei tinten umami, van rogge tot parmezaan. Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Kookpunt: Ki ...

  • 21:52

    #31 - Fooi

    21-11-2022

    Hoeveel fooi laat je achter in welk restaurant? En wat is een gangbare tip in andere landen? Het zijn prangende vragen waar vooral Yvette de antwoorden op mag geven. Toch geeft Teun ook zijn mening. Je hoort het in Etenstijd! Onze sponso ...

  • 22:06

    Het is een stomme uitdrukking. Sterker nog, Teun en Yvette vragen zich af of het eigenlijk wel bestaat. Wat zijn guilty pleasures? En wat zijn dan de heimelijke genoegens van Teun en Yvette? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Br ...

  • 23:52

    Teun legt het probleem van de antiaanbaklaag uit. Yvette geeft de oplossing: pannen inbranden. Hoe doe je dat eigenlijk? En wat nou als je al een pan met teflon hebt? Je hoort het in Etenstijd! Leestip van Teun: wokpan inbranden in de ov ...

Vorige Volgende

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

00:00