Zout brengt smaak naar voren en is daarom één van de belangrijkste ingrediënten in de keuken. Zó belangrijk, dat Yvette er kilo's van inslaat. Hoeveel zoutvaatjes zou ze thuis hebben? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Kiosk, kr ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
Zout brengt smaak naar voren en is daarom één van de belangrijkste ingrediënten in de keuken. Zó belangrijk, dat Yvette er kilo's van inslaat. Hoeveel zoutvaatjes zou ze thuis hebben? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Kiosk, kr ...
Waarom volgespoten ham eten als je ook een bewerkte vegaburger op tafel kan zetten? Yvette en Teun gaan liever voor de zelfgemaakte vega-opties. Je hoort ze in Etenstijd! Ook geschikt voor mensen die vinden dat garnalen tot het dierenrijk ...
Lekker lang in de keuken staan is een privilege. Soms moet koken nou eenmaal snel. Daarom geven Yvette en Teun kniftige voorbereidingstips en rappe recepten in Etenstijd! Onze sponsors: Kiosk, krijg nu 2 nummer van je favoriete woonb ...
Wijn in het restaurant is een wereld op zich met curieuze sommeliers, ingewikkelde etiketten en hoge prijzen. Hoe snel drink je door? En wat doe je met flessen die aan de andere kant van de kamer staan? Yvette en Teun wijzen je de weg. O ...
Een ingrediëntenlijst zonder bereidingswijze, of toch liever een limerick die het eten begeleidt? Teun vertelt over een ongewenste poëzieworkshop tijdens een avond uiteten, terwijl Yvette uitlegt hoe een verrassingsmenu ook leuk kan zijn. ...
Yvette neemt een luisteraarstip ten harte en eet vanavond speltspaghetti met worst. Teun gaat voor een vegetarische optie: taco's met pulled jackfruit. Maar is dat wel een vleesvervanger? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Bites ...
Teun is een doorgewinterde pizzabakker – zolang hij maar met gist mag werken. Van Yvette en luisteraar Niels kreeg hij de opdracht om het met zuurdesem te proberen. Of het gelukt is, hoor je in Etenstijd! Onze sponsor: ??? Matt Sleeps: ...
Naakte pasta, volkoren, zelfgemaakt of verkeerd gesneden. Welke vorm past het best bij een harde saus, of een beetje ketchup? Teun en Yvette bespreken het in Etenstijd! Onze sponsors: BitesWeLove, krijg 25% korting op het gehele assort ...
Teun en Yvette zijn nog niet uitgepraat over hun lievelingskost. Yvette koloniseert de studio met haar softijsmachine en zet de eerste stap naar een softijsimperium. Hoe zou het smaken? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsor: De Koffiej ...
Yvette heeft een levensveranderende beslissing genomen: ze schafte een snelkookpan aan. Ze gooide op Teuns advies rauwe bonen in een snelkookpan en creëerde een dekseltje van olie. Hoe dat afliep? Je hoort het in Etenstijd! Speciaal voor ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.