Aflevering 4. Faith, Trust & Pixiedust

4. Faith, trust & pixiedust
· Aflevering van de podcast: Evie's Waanzinnige Podcast. Over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig, nerdy weetjes.

Deze aflevering van de podcast duiken we in deze kort, maar krachtige zin van Tinkerbell uit de film Peter Pan. Ik bespreek de 3 onderdelen van de zin én leer je meer over je intuïtie, je waarden en hoe die je helpen in je leven. Als laatste deel van de zin vertel ik je waarom magie in je dagelijks leven belangrijk is en hoe je dat dan in je leven haalt. Voor de waanzinnig nerdy, nutteloze weetjes duiken we in meer Disney magie en komen we uit bij de wilde, rode krullenbos van prinses Merida uit Brave. Ik zou zeggen luister de podcast en laat je verassen! Liefs, Evie PS Wil je meepraten over een aflevering, doe dat dan via mijn Instagram of FaceBook. @eviesjoyfactory Meer info over deze aflevering vind je in de Shownotes op www.eviesjoyfactory.nl/podcast.

De podcast Evie's Waanzinnige Podcast. Over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig, nerdy weetjes. heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

3. Start before you're ready!

3. Start before you're ready!

Maker: Eveline Bregman Datum: 05/03/2021

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

4. Faith, trust & pixiedust

Evie's Waanzinnige Podcast. Over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig, nerdy weetjes. · 19-03-2021

00:00 00:35:44