Aflevering 6. Succes Is Liking Yourself, Liking What You Do & Liking How You Do It!

6. Succes is liking yourself, liking what you do & liking how you do it!
· Aflevering van de podcast: Evie's Waanzinnige Podcast. Over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig, nerdy weetjes.

Deze aflevering duiken we in een geweldige zin van Maya Angelou. In het voorbereiden van deze aflevering werd het steeds meer een mini workshop, dus die flow ben ik maar gevolgd. Dat betekent dat je actief mee kan doen met deze aflevering. ? ?Neem pen en papier bij de hand en beantwoord de vragen die ik je stel om meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil doen en hoe je dat wil doen in je leven. Voel je vrij om de podcast op pauze te zetten en onder mijn begeleiding de oefeningen te doen.? ?Aan het einde van de aflevering heb je meer inzicht in jóuw definitie van succes!? ?Uiteraard mag je ook lekker achterover gaan zitten en alleen luisteren. ? Liefs, Evie PS Wil je meepraten over een aflevering, doe dat dan via mijn Instagram of FaceBook. @eviesjoyfactory Meer info over deze aflevering vind je in de Shownotes op www.eviesjoyfactory.nl/podcast.

De podcast Evie's Waanzinnige Podcast. Over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig, nerdy weetjes. heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Trailer seizoen 2

Trailer seizoen 2

Maker: Eveline Bregman Datum: 26-09-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

6. Succes is liking yourself, liking what you do & liking how you do it!

Evie's Waanzinnige Podcast. Over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig, nerdy weetjes. · 15-04-2021

00:00 00:42:25