Aflevering 4. A Song For Every Moon

4. A song for every moon
· Aflevering van de podcast: Evie's Waanzinnige Podcast. Over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig, nerdy weetjes.

Het album A song for every moon van Bruno Major deed me even stilstaan bij de seizoenen van het leven. Ik luisterde vandaag naar dit album en toen ik de titel zag, namen mijn gedachten me even mee naar hoe niet alleen onze aarde, maar ook wijzelf in seizoenen leven. In deze aflevering babbel ik je bij over hoe je leven in seizoenen zien je meer ruimte geeft om simpelweg te zijn waar je bent in je leven. Laten we erin duiken! Liefs, Evie Oh ja: Het album linken ging niet lukken, maar je kunt hem online vast vinden. Alle 12 liedjes zijn mooi, maar Easily is een hele fijne!

De podcast Evie's Waanzinnige Podcast. Over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig, nerdy weetjes. heeft in totaal 23 afleveringen

Vorige aflevering

3. Volg altijd je gevoel, niet je emoties

3. Volg altijd je gevoel, niet je emoties

Maker: Eveline Bregman Datum: 04/10/2022

Volgende aflevering

5. Perfectionisme is self-abuse of the highest order

5. Perfectionisme is self-abuse of the highest order

Maker: Eveline Bregman Datum: 31-10-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

4. A song for every moon

Evie's Waanzinnige Podcast. Over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig, nerdy weetjes. · 08-10-2022

00:00 00:07:24