Aflevering “Je Grootste Talenten Komen Vrij In Een Crisis” – Interview Met Systemisch Topexpert Katelijne Vermeulen - #11

“Je grootste talenten komen vrij in een crisis” – interview met systemisch topexpert Katelijne Vermeulen - #11
· Aflevering van de podcast: Fearless Ondernemen Podcast

In deze aflevering praat ik met therapeut en coach Katelijne Vermeulen, de topexpert van Nederland en Vlaanderen op het gebied van systemisch werk, over: - Wat systemisch werk is - Wat een trauma is en waarom een seksueel trauma en pest trauma zoveel krassen achterlaten op de ziel - Hoe seksueel trauma van generatie op generatie kan worden doorgegeven - Hoe jij de cyclus van het trauma in het systeem kan doorbreken - De rol van systemische opstellingen: het beeld van de ziel - Waarom een seksueel trauma niet te helen is - Wat maakt dat je grootste talenten vrijkomen in een crisis - De keuze om je te richten op het drama of op de kracht van het drama - Wat het betekent om je grootsheid te leven (en dat heeft niks met arrogantie te maken) Wil jij meer leren over hoe je je in je bedrijf kunt richten op de kracht van het drama? En over hoe jij jouw grootsheid kunt leven in je bedrijf – en daar goed je geld mee kunt verdienen? Zet dan nu de eerste stap naar Fearless Ondernemen. Schrijf je dan in voor de gratis masterclass Ongemaskerd Ondernemen – ontdek hoe jij het geld kunt verdienen dat je waard bent. Meer informatie over het programma Over Leven van Katelijne Vermeulen.

Fearless Ondernemen Podcast

Fearless Ondernemen Podcast

Gemaakt door: Monique Lavec Eerste aflevering: 11/04/2024

De podcast Fearless Ondernemen Podcast heeft in totaal 20 afleveringen

Vorige aflevering

Uitverkocht voor je lancering: 3 geheimen - #10

Uitverkocht voor je lancering: 3 geheimen - #10

Maker: Monique Lavec Datum: 06/03/2024

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

“Je grootste talenten komen vrij in een crisis” – interview met systemisch topexpert Katelijne Vermeulen - #11

Fearless Ondernemen Podcast · 13-03-2024

00:00 00:43:24