Aflevering 5. Annet Ent: Over De Zoektocht Naar Zichzelf, De Wereld Rond Hoppen Als Single Digital Nomad En Haar Struggles Met De Remote Lifestyle (Waar Je Weinig Mensen Over Hoort)

5. ANNET ENT: over de zoektocht naar zichzelf, de wereld rond hoppen als single digital nomad en haar struggles met de remote lifestyle (waar je weinig mensen over hoort)
· Aflevering van de podcast: Female Freedompreneurs - De Podcast

In de vijfde aflevering van Female Freedompreneurs De Podcast ga ik in gesprek met Annet Ent. Zij heeft een succesvolle business als webdesigner en personal branding expert, heeft al jaren geen huis meer in Nederland en woont momenteel in Valencia??. Daar woonde ze eerder ook al, maar liefst 2,5 jaar. Daarna vertrok ze naar Curacao, reisde rond door Mexico, om voor de zomer toch weer terug te vliegen naar de plek die nu het meest voelt als thuis: Valencia. Klinkt natuurlijk fantastisch. Maar Annet vertelt heel eerlijk hoe ze dat rond hoppen als digital nomad ervaart, want dat is niet alleen maar vrijheid blijheid. Er zijn ook minder leuke kanten, die je niet ziet op Instagram, zoals: telkens je volgende accommodatie zoeken, wennen aan nieuwe plekken, slecht internet en te weinig kunnen genieten van de mooie plekken waar je bent. Een heel oprecht en open gesprek, waarin we het ook nog hebben over: ???? hoe haar leven er op papier tiptop uitzag, maar ze daar helemaal niks van voelde. Na heel veel geprobeerd te hebben om zichzelf terug te vinden, besloot ze haar baan op te zeggen om met haar toenmalige vriend op wereldreis te gaan. Tijdens die reis maakte ze een aantal grote beslissingen: ze beëindigde die relatie, keerde niet terug naar Nederland en begon daarna tóch voor zichzelf (terwijl ze altijd zei dat dat helemaal niks voor haar was). ???? hoe ze het leven als online ondernemer én digital nomad nu ervaart. We hebben het over de enorme persoonlijke en zakelijke groei die je doormaakt als je kiest voor ondernemen, de struggles van de remote lifestyle en hoe Annet ondanks de vrijheid die deze lifestyle haar geeft, ze die niet altijd zo ervaart. ???? hoe het is als single vrouw de remote lifestyle te leven en hoe zij leeft naar 'living your life on your own terms' Annet strooit met inzichten en tips, dus als jij interesse hebt in the remote lifestyle en rondreizen als digital nomad, dan is deze aflevering voor jou ? Wil je laten weten wat je van deze aflevering vond? Superleuk! Stuur me ff een berichtje op Instagram via of tag mij (@joellevanrheeden) in je Stories. http://www.instagram.com/joellevanrheeden/ Wil je Annet volgen? Zoek haar op via Instagram: https://www.instagram.com/redvibesdesign Tot slot: Droom jij ook van de vrijheid te wonen en werken waar je maar wilt en tegelijkertijd je eigen online business runnen waarmee je doet wat je de BOM vindt, waar je mega goed in bent én anderen verder helpt? ????????? En kan je daar strategische hulp, een concreet gameplan en schop onder je kont bij gebruiken? Dan kan het zomaar zijn dat het Female Freedompreneurs 1:1 Traject perfect bij je past. Meer info vind je hier. Tot de volgende aflevering!

Female Freedompreneurs - De Podcast

Female Freedompreneurs - De Podcast

Gemaakt door: Female Freedompreneurs - De Podcast Eerste aflevering: 24/04/2022

De podcast Female Freedompreneurs - De Podcast heeft in totaal 21 afleveringen

Vorige aflevering

4. De ultieme tips over emigreren en wonen op Bali van NOORTJE TIMMERMANS

4. De ultieme tips over emigreren en wonen op Bali van NOORTJE TIMMERMANS

Maker: Female Freedompreneurs - De Podcast Datum: 08/06/2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

5. ANNET ENT: over de zoektocht naar zichzelf, de wereld rond hoppen als single digital nomad en haar struggles met de remote lifestyle (waar je weinig mensen over hoort)

Female Freedompreneurs - De Podcast · 17-06-2022

00:00 01:02:57