Aflevering 9. Nikki Willemse: Over Haar Journey Van Géén Idee Hebben Naar Een Booming Online Business, Human Design En De Remote Lifestyle & Back To Basic Wonen In Costa Rica In Een Dorpje Van Niks.

9. NIKKI WILLEMSE: over haar journey van géén idee hebben naar een booming online business, human design en de remote lifestyle & back to basic wonen in Costa Rica in een dorpje van niks.
· Aflevering van de podcast: Female Freedompreneurs - De Podcast

Zes maanden geleden zegde Nikki Willemse haar appartement in Den Haag op om voor 6 maanden naar Mexico te gaan. Ze was even helemaal klaar met Nederland. Na 4,5 maand Mexico, vertrok ze - volledig op gevoel - naar Costa Rica. Daar woont ze nu samen met haar puppy in Puerto Viejo. Een surfdorpje van niks aan de Caribische kust. Daar bouwt ze verder aan haar online business in human design. Een goede keuze zo lijkt, want ze gaat sinds een paar maanden als een speer. Maar wacht even voordat je jezelf meteen met haar gaat vergelijken. Want Nikki heeft een hele journey afgelegd die haar heeft gebracht waar ze nu staat. Van meerdere keren stoppen met studies, het allemaal écht niet meer weten incl. depressieve gedachtes, starten met een bedrijf waar haar hart niet lag, freelance-opdrachten doen als VA omdat ze geld nodig had tot héél veel tijd besteden aan haar huidige business. Ze vertelt het allemaal in deze aflevering. Daarnaast hebben we het ook nog over: ???? Hoe ze zichzelf heeft herontdekt sinds ze uit Nederland vertrok. En wat het haar allemaal heeft opgeleverd om uit haar veilige omgeving te stappen. ???? Hoe ze human design inzet in haar remote lifestyle en hoe ze al haar beslissingen nu maakt op gevoel (luister maar hoe ze in Costa Rica terecht is gekomen??) ???? Hoe ze in Costa Rica helemaal back to basic woont. Waar luxe ontbreekt, ze altijd onder de modder zit, alles altijd vochtig is, het warm is en er heel veel insecten zijn. Ze vertelt waarom ze toch geniet van deze plek en wat ze van deze ervaring leert. ???? Het verschil tussen op vakantie zijn en de remote lifestyle, hoe niet iedereen dat snapt én de keerzijde van kiezen voor dit leventje. Wil je laten weten wat je van deze aflevering vond? Superleuk! Stuur me ff een berichtje op Instagram via of tag mij (@joellevanrheeden of @femalefreedompreneurs) in je Stories. http://www.instagram.com/joellevanrheeden/ http://www.instagram.com/femalefreedompreneurs/ Wil je meer van Nikki? Volg haar op via Instagram: https://www.instagram.com/nikkiwillemse/ Wil jij net als Nikki wonen en werken in het buitenland - of doe je het al - en mis je like-minded vrouwen om je heen die hetzelfde in het leven staan? Meld je dan aan voor de waitlist van Female Freedompreneurs De Club. Dit is de online community voor vrouwelijke online ondernemers die hun eigen pad durven kiezen, die (parttime) wonen in het buitenland of de wereld rondreizen, terwijl ze hun eigen online business runnen én meer like-minded awesome vrouwen om zich heen willen verzamelen. Of van wie dit hun grootste lifegoal is. We zijn al met 30 members en de deuren gaan binnenkort weer open!

Female Freedompreneurs - De Podcast

Female Freedompreneurs - De Podcast

Gemaakt door: Female Freedompreneurs - De Podcast Eerste aflevering: 24/04/2022

De podcast Female Freedompreneurs - De Podcast heeft in totaal 21 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

9. NIKKI WILLEMSE: over haar journey van géén idee hebben naar een booming online business, human design en de remote lifestyle & back to basic wonen in Costa Rica in een dorpje van niks.

Female Freedompreneurs - De Podcast · 15-08-2022

00:00 01:13:03