Aflevering Je Organisatie Inrichten Vanuit Werkgelukbeleving - Interview Met Stéphan Van Der Spruit, Directeur Bij Wuestman

Je organisatie inrichten vanuit werkgelukbeleving - Interview met Stéphan van der Spruit, directeur bij Wuestman
· Aflevering van de podcast: Flow in organisaties

In deze podcast ben ik in gesprek met Stephan van der Sprujt, directeur bij Wuestman. Wuestman is een (project)inrichter, audiovisueel specialist en levert (office)supplies aan relaties. Bij Wuestman staat de werkgelukfactor centraal. Dat betekent dat ze niet zo zeer een productgerichte benadering hebben, maar geloven dat de service die ze bieden en de manier waarop ze zaken aanpakken bijdraagt aan de werkgelukbeleving van de mensen binnen een bedrijf of organisatie. Niet alleen richting klanten staat de werkgelukbeleving centraal. Ook binnen Wuestman speelt werkgelukbeleving een grote rol. Dat zie je terug in hun why-how-what en hun kernwaarden. En misschien wel belangrijker: dat VOEL je. Tussendoor worden we in dit gesprek getrakteerd op een enthousiaste break in deze podcast door directeur Arthur Noordermeer. Een beter voorbeeld voor de sfeer binnen Wuestman hadden we niet kunnen bedenken :-) Een mens wordt namelijk gelukkig door interactie en ontmoeting geloven ze bij Wuestman. Wat zijn werkgelukfactoren vanuit het perspectief van kantoorinrichting? En hoe passen ze die factoren toe in hun diensten? Hoe stel je de mens centraal als je te maken hebt met ‘zoveel mensen, zoveel wensen’? Het is een bevlogen podcastgesprek vanuit verbinding. Ik heb genoten van het gesprek zelf en het terugluisteren ervan. Met een glimlach op mijn gezicht. Ik hoop dat jij het ook met dat gevoel beluistert.

Flow in organisaties

Flow in organisaties

Gemaakt door: Rachel Gasper-Rothengatter Eerste aflevering: 24/07/2022

De podcast Flow in organisaties heeft in totaal 26 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Je organisatie inrichten vanuit werkgelukbeleving - Interview met Stéphan van der Spruit, directeur bij Wuestman

Flow in organisaties · 15-06-2022

00:00 00:35:26