Aflevering Flow Is Een Belangrijke Basis Voor Werk - Interview Met Susanne Hamelink, Directeur People & Culture Bij Manpower Group

Flow is een belangrijke basis voor werk - Interview met Susanne Hamelink, Directeur People & Culture bij Manpower Group
· Aflevering van de podcast: Flow in organisaties

Voor deze nieuwe inspirerende podcast reed ik naar Diemen voor een gesprek met Susanne Hamelink, Directeur People & Culture bij Manpower Group. Susanne staat vermeld in de HR Top 100, dus ik was heel erg benieuwd naar haar visie op flow en haar aanpak bij Manpower. Wat een heerlijk ontspannen gesprek was dat en dat merk je of hoor je volgens mij ook terug bij het luisteren. Dat krijg je als je allebei jezelf kunt zijn in zo’n gesprek. En dat is ook meteen de kern van de boodschap in deze podcast. Flow is volgens Susanne een belangrijke basis voor werk (vind ik ook), want als een medewerker kan zijn wie die is, dan haal je het beste in jezelf naar boven, ben je verbonden met het werk en de cultuur en kun je succesvol zijn. Dat betekent ook dat je als werkgever of manager steeds kijkt naar wat iemand nodig heeft en maatwerk aanbiedt en dat je dus in de gehele loopbaan met elkaar in overleg bent om bij te kunnen sturen. “Zoiets moet je vanaf de start heel goed doen”, vertelt Susanne. Maar hoe doe je dat? Welke structuur hangt daarmee samen? Wat vraagt dat eigenlijk van leidinggevenden en wat levert het op? Manpower is een wereldwijde organisatie. Dat betekent dat er binnen de Group verschillen zijn in cultuur waar je rekening mee moet houden om in flow te kunnen werken. Ieder land heeft z’n eigen gebruiken, maar de Manpower waarden zijn de sterke gemene deler. Je brengt allemaal wat naar de tafel om je eigen identiteit te behouden en dat werkt juist verrijkend, vertelt Susanne. En daarbij: “Onze purpose is waar we gezamenlijk voor staan en de waarden dragen bij aan wat we doen en welk doel we nastreven.” We praten verder over (technologische) ontwikkelingen in de markt, talent verder ontwikkelen en opleiden, intercollegiaal uitwisselen en het belang van sturen op data. Kortom: we hebben het over relevante thema’s van deze tijd.

Flow in organisaties

Flow in organisaties

Gemaakt door: Rachel Gasper-Rothengatter Eerste aflevering: 24/07/2022

De podcast Flow in organisaties heeft in totaal 26 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Flow is een belangrijke basis voor werk - Interview met Susanne Hamelink, Directeur People & Culture bij Manpower Group

Flow in organisaties · 30-06-2023

00:00 00:35:18