Aflevering Aflevering 10 (Slot) - Marco De Witte - Adviseur, Docent, Spreker, Schrijver Op Het Gebied Van Verandermanagement

Aflevering 10 (Slot) - Marco de Witte - Adviseur, docent, spreker, schrijver op het gebied van Verandermanagement
· Aflevering van de podcast: FlowPeople podcast

Op 19 juni jl namen we de laatste aflevering op van onze serie gesprekken naar aanleiding van de corona-crisis. We spraken met (Dr.) Marco de Witte, veelgevraagd spreker en docent aan Nederlandse business schools, schrijver van diverse publicaties en boeken over het verandervak en -samen met Prof. Dr. Jan Jonker- schrijver van het boek 'De kunst van veranderen. Bewegen naar de kern'. En bovenal: een fijn, open mens en samenwerkingspartner! Als er iets te veranderen valt, wil Marco erbij zijn. Vanuit dat uitgangspunt keken we terug op de crisis, op eerste, tweede en derde orde veranderingen. En we keken vooruit: van reflex naar reflectie. Wat gaat en wat blijft als de crisis over is? Een mooie afronding van een gedenkwaardige reeks gesprekken, over één van de meest bijzondere perioden in levenscyclus van de huidige maatschappij, organisaties en mensen.

FlowPeople podcast

FlowPeople podcast

Gemaakt door: FlowPeople Podcast Eerste aflevering: 31/03/2023

De podcast FlowPeople podcast heeft in totaal 10 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Aflevering 10 (Slot) - Marco de Witte - Adviseur, docent, spreker, schrijver op het gebied van Verandermanagement

FlowPeople podcast · 09-07-2020

00:00 00:48:36