Aflevering Food Forward Nl: Verspilling In De Horeca Samen Aanpakken

Food Forward NL: verspilling in de horeca samen aanpakken
· Aflevering van de podcast: Food Forward NL

Wereldwijd gaat een derde van alle voedsel dat we produceren verloren. Dat ondermijnt de mondiale voedselvoorziening en draagt significant bij aan klimaatverandering. In de Nederlandse horeca wordt er per jaar 51 duizend ton aan voedsel weggegooid: zo’n 83 miljoen bordjes eten!  Met de nieuwe Food Waste Challenge werkt de Rabobank er met verschillende partijen hard aan om hier iets aan te doen, vertellen Jos Klerx, Sectorspecialist Horeca en Recreatie bij Rabobank en Anna de Visser-Amundson, lector aan Hotelschool The Hague. Doe mee! De Food Waste Challenge begint op 29 augustus 2019. Restaurants en cateringbedrijven kunnen zich vóór 27 september aanmelden voor de Challenge. Werkt je in de horeca? Registreer je dan vandaag! www.horecafoodwastechallenge.nl  

Food Forward NL

Food Forward NL

Gemaakt door: Rabobank Eerste aflevering: 31/07/2022

De podcast Food Forward NL heeft in totaal 36 afleveringen

Vorige aflevering

Banking for Food: Tarique Arsiwalla van Protix

Banking for Food: Tarique Arsiwalla van Protix

Maker: Rabobank Datum: 08/05/2019

Volgende aflevering

Food Forward NL: “Goede ideeën moeten overwinnen”

Food Forward NL: “Goede ideeën moeten overwinnen”

Maker: Rabobank Datum: 25-09-2019

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Food Forward NL: verspilling in de horeca samen aanpakken

Food Forward NL · 04-09-2019

00:00 30:41