Aflevering Ai Expert Remy Gieling Over Verloren Bitcoins, Geld Uitgeven En Invloed Ai Op Financiële Wereld | Geldzaken 1

AI expert Remy Gieling over verloren BITCOINS, GELD uitgeven en invloed AI op FINANCIËLE wereld | Geldzaken 1
· Aflevering van de podcast: Geldzaken de Podcast

In deze allereerste aflevering van Geldzaken gaan Azza en Nienke in gesprek met AI goeroe Remy Gieling (o.a. ai.nl, RTL) over zijn relatie met geld, bol.com leegkopen, Bitcoins kwijtraken en de invloed van AI op de financiële wereld.?? Over GeldzakenGeld. De één heeft er meer van dan de ander, praat er graag over of liever niet helemaal niet. Het is vaak een serieuze zaak, maar het mag allemaal best iets minder serieus worden gebracht. Dat maakt het toch veel leuker?  Daarom is er vanaf nu: Geldzaken. In Geldzaken gaan we in gesprek met verschillende gasten. Van Jan Modaal, FinFluencer, ondernemer tot financieel expert: Geldzaken bespreekt het allemaal. De successen, de fck ups en de meeste bijzondere verhalen. ? Deze video is gesponsord door GoldRepublic.?? Over NxchangeNxchange is een uitgebreid handelsplatform dat zich focust op impact investeringen. Het is de eerste volledig gereguleerde Europese effectenbeurs voor (tokenized) effecten en gedigitaliseerde activa, waardoor real-time handel 24/7 mogelijk is.https://www.nxchange.com/?? Over BondexBondex is een transparant en efficiënt platform voor het uitgeven en beheren van effecten (aandelen, obligaties en participaties) op de blockchain. Inclusief volledige on-boarding met KYC en AML, volledig volgens de regelgeving.https://www.bondex.io?? Als ondernemer op zoek naar groeikapitaal? Download gratis de Bondex brochure: https://bit.ly/bondexbrochure?? Shownotes:Boek van Sander Schimmelpenninck: https://www.bol.com/nl/nl/f/sander-en-de-brug/9300000118767727/??? Luister de podcast ook via:Spotify: https://spoti.fi/3lFtVRAApple Podcast: https://apple.co/3xxBZ9yGoogle Podcast: http://bit.ly/3Y2LucwTimestamps:

Geldzaken de Podcast

Geldzaken de Podcast

Gemaakt door: Geldzaken Eerste aflevering: 15/04/2024

De podcast Geldzaken de Podcast heeft in totaal 9 afleveringen

Vorige aflevering

Welkom bij Geldzaken!

Welkom bij Geldzaken!

Maker: Geldzaken Datum: 23/01/2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

AI expert Remy Gieling over verloren BITCOINS, GELD uitgeven en invloed AI op FINANCIËLE wereld | Geldzaken 1

Geldzaken de Podcast · 25-01-2024

00:00 01:04:34