Aflevering Noortje Van Herwaarden Over Jicht

Noortje van Herwaarden over Jicht
· Aflevering van de podcast: Gewrichtige Gesprekken

Welkom bij de allereerste aflevering van Gewrichtige Gesprekken. Dé podcast voor  reumatologisch Nederland, waarbij we aan tafel gaan met bevlogen experts.   In de eerste aflevering praten we met Noortje van Herwaarden, ze werkt als jonge klare reumatoloog in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Daarnaast is zij verbonden als klinisch farmacoloog aan het RadboudUMC. Als promovendus leverde ze met de DRESS-studie een mooie bijdrage aan kennis over het afbouwen van biologicals, maar nu zet ze haar onderzoekstalenten ook in voor jicht. In deze aflevering gaan we met Noortje onder andere in op behandelstrategieën bij jicht en cardiovasculair risicomanagement. Daarnaast leren we Noortje zelf ook beter kennen. Veel luisterplezier!

Gewrichtige Gesprekken

Gewrichtige Gesprekken

Gemaakt door: Nienke Lesuis, Aniek van Meerendonk, Guusje Juist, Charlotte Krieckaert en Caroline Aalbers Eerste aflevering: 24/04/2022

De podcast Gewrichtige Gesprekken heeft in totaal 17 afleveringen

Volgende aflevering

Radboud Dolhain over zwangerschap en reuma

Radboud Dolhain over zwangerschap en reuma

Maker: Nienke Lesuis, Aniek van Meerendonk, Guusje Juist, Charlotte Krieckaert en Caroline Aalbers Datum: 17-05-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Noortje van Herwaarden over Jicht

Gewrichtige Gesprekken · 19-04-2022

00:00 00:53:20