Aflevering #13: Nicolette Bloemberg, De Regisseur Achter De Reisprogramma's Met Margriet Van Der Linden (How To Be...), Danny Ghosen (Arabistan, Buitenwijken) En Nog Veel Meer.

#13: Nicolette Bloemberg, de regisseur achter de reisprogramma's met Margriet van der Linden (How to be...), Danny Ghosen (Arabistan, Buitenwijken) en nog veel meer.
· Aflevering van de podcast: Goed Gemaakt

Regisseur Nicolette Bloemberg is een van de meeste ervaren tv-regisseurs van Nederland. Ze begon ooit als productie-assistent bij "Traumhochzeit", met Linda de Mol, werd daarna researcher, en uiteindelijk regisseur van vooral reisprogramma's. Met Margriet van der Linden in How to be gay, How to be young & How to be a man. Met Danny Ghosen in Danny in Arabistan en Danny in de Buitenwijken. En vanaf aanstaande zondag met Ruben Terlou en Jelle Brand Corstius in Langs de Nieuwe Zijderoute. Wij spraken haar afgelopen zomer over haar werk en manier van maken. Hoe goed valt een reis voor te bereiden? Hoeveel laat je afhangen van het toeval en spontane scènes? Hoe vind je de juiste structuur van verhaal, met een goeie mix tussen inhoud en kijkplezier? En hoe belangrijk is een goede crew? Presentatie: Tim van Gils en Tom Roes Foto thumbnail: Miriam Guttmann.

Goed Gemaakt

Goed Gemaakt

Gemaakt door: De Coproducent Eerste aflevering: 21/04/2021

De podcast Goed Gemaakt heeft in totaal 20 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#13: Nicolette Bloemberg, de regisseur achter de reisprogramma's met Margriet van der Linden (How to be...), Danny Ghosen (Arabistan, Buitenwijken) en nog veel meer.

Goed Gemaakt · 02-03-2023

00:00 00:55:58