Aflevering #13 - Wies Van Der Velde, Sowiesowies, Had Een Haat/Liefde Verhouding Met Social Media. Maar Uiteindelijk Trekt Wies Volkomen Haar Eigen Plan.

#13 - Wies van der Velde, Sowiesowies, had een haat/liefde verhouding met social media. Maar uiteindelijk trekt Wies volkomen haar eigen plan.
· Aflevering van de podcast: Gouden Lijntjes Podcast

The maker of all things, want naast dat ze prachtige lino prints gutst, maakt ze lampen, tassen en zelfs een standbeeld maken is haar niet te gek. 160.000 mensen volgen Wies van der Velde dagelijks via Instagram. En toch voelt ze zich een outsider. Ze werkt volledig op volgens haar eigen inspiratie. In een hokje is Wies niet te plaatsen. En dat bevalt haar prima. Er was een tijd dat social media haar leven leek te bepalen, maar nee:”ik bepaal verdorie zelf wel wat ik doe.” Hoe doet ze dat? Teken je mee? Deel jouw werk met #goudenlijntjespodcast en/of tag mij @goudenlijntjes ?? Bekijk de video met onze aftertalk & tekenproces in de Gouden Lijntjes community ?? Inspiratie nodig? Volg een van mijn cursussen: Gouden Lijntjes cursusoverzicht   Shownotes: ?? Volg Wies op Instagram ??Volg Wies op Youtube ??Ontdek Wies via Patreon   ?? Nooit meer een podcastaflevering missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!   *sommige links in de shownotes zijn affiliatelinks, bestellen via deze links kost jou niets extra's

Gouden Lijntjes Podcast

Gouden Lijntjes Podcast

Gemaakt door: Anne Kuiper Eerste aflevering: 14/02/2023

De podcast Gouden Lijntjes Podcast heeft in totaal 20 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#13 - Wies van der Velde, Sowiesowies, had een haat/liefde verhouding met social media. Maar uiteindelijk trekt Wies volkomen haar eigen plan.

Gouden Lijntjes Podcast · 17-06-2023

00:00 40:33