Aflevering #18 Mignon Nusteling - (Zelf-)Kritiek Overwinnen, Overprikkeld Zijn, En Het Verschil Tussen Kunst En Illustratie

#18 Mignon Nusteling - (zelf-)kritiek overwinnen, overprikkeld zijn, en het verschil tussen kunst en illustratie
· Aflevering van de podcast: Gouden Lijntjes Podcast

Mignon Nusteling schuwt geen controverse tijdens haar persoonlijke queeste om kunst toegankelijk te maken. Succesvolle podcasts, kunstinstallaties, museumtours, deze vrouw is overal en ze neemt ons met liefde mee in haar kunstzinnige én levensbeschouwende escapades. Als online influencer vangt ze behoorlijk wat wind (en applaus!) wanneer ze onderwerpen aansnijdt als kunst, feminisme, (neuro-)diversiteit, veganisme en - niet te vergeten - bevers, clowns en... vrouwenvoetbal! Mignon vertelt hoe ze omgaat met keiharde kritiek van zowel van zichzelf als van anderen, en hoe haar autisme een rol speelt in haar kunstenaarsbestaan. Wat is trouwens überhaupt het verschil tussen kunst en illustratie? Eén ding weet Mignon zeker: je waardeert kunst meer als je stilstaat bij wat het met je doet, in plaats van wat je ervan vindt. Want: "ook iets níét mooi vinden is een kostelijk heerlijk gevoel waar je dankbaar voor moet zijn”. ?? Volg Mignon op Instagram: https://www.instagram.com/mignonnus/ ??? Volg Studio Stout op Instagram: https://www.instagram.com/studiostout/ ?? Luister haar Podcast "Eerste Dingen" (samen met Marco Dreijer) https://www.instagram.com/eerstedingen/  ??Check haar andere werk op mignonnusteling.nl Teken je mee? Deel jouw werk met #goudenlijntjespodcast en/of tag mij @goudenlijntjes ?? Bekijk de video met onze aftertalk & tekenproces in de Gouden Lijntjes community ?? Inspiratie nodig? Volg een van mijn cursussen: Gouden Lijntjes cursusoverzicht ?? Nooit meer een podcastaflevering missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Gouden Lijntjes Podcast

Gouden Lijntjes Podcast

Gemaakt door: Anne Kuiper Eerste aflevering: 14/02/2023

De podcast Gouden Lijntjes Podcast heeft in totaal 20 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#18 Mignon Nusteling - (zelf-)kritiek overwinnen, overprikkeld zijn, en het verschil tussen kunst en illustratie

Gouden Lijntjes Podcast · 26-08-2023

00:00 33:30