Het was weer even wachten, maar hopelijk wel de moeite waard. Een bewaaraflevering voor iedere vakantieganger, we bespreken vandaag namelijk alles wat je mee moet nemen als je op reis gaat en wil gaan barbecueën. Daarnaast maken we graa ...
Een podcast waar Luuk en Jaap de wereld van het barbecuen verder ontdekken en hun avonturen delen.
Het was weer even wachten, maar hopelijk wel de moeite waard. Een bewaaraflevering voor iedere vakantieganger, we bespreken vandaag namelijk alles wat je mee moet nemen als je op reis gaat en wil gaan barbecueën. Daarnaast maken we graa ...
In deze aflevering duiken we in de wondere wereld van vis. Welke soorten vis zijn geschikt voor de barbecue? Welke bereidingen kan je maken? Genoeg om over te hebben! We zijn als een vis in het water. Linkjes: Heilbot met chorizo-korst ...
Favoriet vakantieland van menig barbecue-liefhebber, ook wel bekend als de laars: Italië! De zomervakantie ligt in het vooruitzicht en ongetwijfeld zal er een kleine volksverhuizing op gang komen die kant op. Hoogste tijd om de wereld van ...
In deze aflevering vervolgen we onze reis naar Mexico, het land van liefde en van zon als je Zangeres zonder Naam mag geloven. We gaan wat dieper in op een aantal veel gebruikte ingrediënten, we lossen het tortillamysterie op en we poche ...
In deze aflevering verkennen we de wereld van de Zuid-Koreaanse bbq. Hier zijn een hoop smaken en recepten te ontdekken. Ook delen we onze ervaring met een Ests BBQ restaurant en uiteraard hebben we weer waardevolle tips! Recepten: Bosu ...
Terug van een (korte) winterbreak! Vandaag staan de Grillgasten officieel aan de vooravond van het tweede seizoen van deze podcast. Als afsluiter van het afgelopen jaar is er druk gebarbecued en dat wordt uitgebreid gedeeld. Daarnaast kij ...
In deze aflevering ontdekken we een deel van de wereld van de borrelhap. Best wel ingewikkeld, want wat valt onder borrel? En is het vaak niet gewoon een bijgerecht? Als je het dan maakt, hoe maak je het dan en kun je dat een beetje timen ...
En daar zijn we alweer met aflevering 19 van de Grillgasten. Deze week bespreken we ons tot nu toe hypothetisch (barbecue)kerstmenu en hoe we dat hebben samengesteld. Daarnaast gaan we uitgebreid in op hoe je zo'n lange dag met eten m ...
Alles wat je (veel) gebruikt, vraagt ook om goed en regelmatig onderhoud. Zeker ook je kamado. In deze aflevering behandelen we het onderhoud van de kamado. Mocht je nou een schuuroverwinteraar zijn of een bikkel die in weer en wind staa ...
Vandaag is de enige echte vega editie! We bespreken onze ervaringen met betrekking tot vegetarisch barbecueën en benoemen de do's en don'ts als het aankomt op de vegetarische barbecue. Deze podcast heeft de vorm van een college v ...
Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.