Aflevering Aflevering 2: “Hoe Hiphop Voet Aan De Grond Kreeg In De Zwolse Muziekscene” Te Gast Zijn Pauluz, Serch En Roeland

Aflevering 2: “Hoe hiphop voet aan de grond kreeg in de Zwolse muziekscene” te gast zijn Pauluz, Serch en Roeland
· Aflevering van de podcast: HEDON 50 JAAR - PODCAST

Hedon bestaat dit jaar vijftig jaar en dat is een mooie reden om eens dieper te duiken in de geschiedenis van het Zwolse poppodium. Aan de hand van de podcast Hedon Vijftig Jaar duiken Henk Kanning en Erik Delobel in het roemruchte verleden, en nodigen we personen uit, die de afgelopen jaren artistieke invulling aan Hedon hebben gegeven. Gasten die in deze rol ontzettend belangrijk zijn geweest voor het rijke culturele DNA van Zwolle. De tweede aflevering gaat over hiphop! Want Zwolle en hiphop is een gouden combinatie. Maar hoe komt dat? Hoe is Zwolle een ‘hiphopstad’ geworden? Hoe organiseerde de scene zichzelf? Aan het woord zijn Roeland ten Holder, hij boekte een van de grootste hiphopacts in de geschiedenis van Hedon en Pauluz & Serch, de drijvende krachten achter de beruchte Ultimate B-Boy Breakdown. Feesten waar vele liefhebbers van hiphop elkaar wisten te vinden, waar nieuwe groepen het daglicht zagen en waar Zwolle definitief het stempel ‘hiphop’ kreeg. Dit en nog veel meer hoor je in deze aflevering van de podcast Hedon 50 Jaar! Met mooie anekdotes en vele fragmenten van artiesten als Gangstarr, Opgezwolle, Two Outta Millions en vele anderen. Meer informatie via www.hedon-zwolle.nl/podcast.

HEDON 50 JAAR - PODCAST

HEDON 50 JAAR - PODCAST

Gemaakt door: Hedon Eerste aflevering: 25/03/2023

De podcast HEDON 50 JAAR - PODCAST heeft in totaal 5 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Aflevering 2: “Hoe hiphop voet aan de grond kreeg in de Zwolse muziekscene” te gast zijn Pauluz, Serch en Roeland

HEDON 50 JAAR - PODCAST · 21-04-2023

00:00 00:59:51