Aflevering Fotograferen Als Vrijwilliger Voor Het Goede Doel. Wat, Waarom En Hoe Dan?

Fotograferen als vrijwilliger voor het Goede doel. Wat, waarom en hoe dan?
· Aflevering van de podcast: HeelHollandFotografeert Fotografie Podcast, over fotografie, voor en door fotografen

Kan je je kennis en kunde in de fotografie ook inzetten voor een goed doel? Ik vertel je mijn ervaringen met fotograferen of helpen van stichtingen, verenigingen of een museum. Ook komt Lisette Peenen aan het woord en zij vertelt haar ervaringen. Wat kan je doen, waar let je op en hoe zorg je dat alles netje geregeld is. Goede afspraken maken dus. De luisteraarsvraag komt deze keer van Diana en die gaat over het exporteren van foto's in Lightroom, waar let je op? En binnenkort is het weer de Foto7daagse, van 8-14 april 2023. De Foto7daagse is een gratis fotografie evenement waar iedereen aan mee kan doen. Het is gratis en je doet mee met je mobiele telefoon of een 'gewone' camera. Meedoen is gratis, het kost je alleen wat tijd en het levert altijd wat leuks op. Links uit deze podcast: - Doe mee met de fysieke tweedaagse workshop Lightroom: https://www.heelhollandfotografeert.nl/workshop-lightroom/ - Of volg de complete online cursus Lightroom Classic: https://www.heelhollandfotografeert.nl/online-cursus-lightroom/ - Of organiseer alles van Lightroom met deze online beheer cursus voor amateurs en professionals: https://www.heelhollandfotografeert.nl/lightroom-beheer-voor-professionals-en-amateurs/ - Inschrijven voor de Foto7daagse doe je op ?www.foto7daagse.nl? : https://www.heelhollandfotografeert.nl/foto7daagse/ Wil jij jouw fotografie-vraag in de podcast behandeld hebben? Stuur dan je audio whatsapp naar 0651305374 Wie weet komt jouw vraag en het antwoord daarop wel terug in de fotografie podcast. Vergeet niet om jezelf te abonneren op deze podcast en help deze podcast beter vindbaar te maken door een review te schrijven.

HeelHollandFotografeert Fotografie Podcast, over fotografie, voor en door fotografen

HeelHollandFotografeert Fotografie Podcast, over fotografie, voor en door fotografen

Gemaakt door: Mischa van HeelHollandFotografeert Eerste aflevering: 25/03/2022

De podcast HeelHollandFotografeert Fotografie Podcast, over fotografie, voor en door fotografen heeft in totaal 25 afleveringen

Vorige aflevering

De P van Polariseren, Prutser of Professional. Wat is het nu en hoe zit dat?

De P van Polariseren, Prutser of Professional. Wat is het nu en hoe zit dat?

Maker: Mischa van HeelHollandFotografeert Datum: 10/03/2023

Volgende aflevering

De 50mm lens, straatfotografie en kiekje of foto?

De 50mm lens, straatfotografie en kiekje of foto?

Maker: Mischa van HeelHollandFotografeert Datum: 26-07-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

Fotograferen als vrijwilliger voor het Goede doel. Wat, waarom en hoe dan?

HeelHollandFotografeert Fotografie Podcast, over fotografie, voor en door fotografen · 31-03-2023

00:00 00:29:20